< Terug naar alle leden

Diks Process Support Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Stap voor Stap organisatieadvies;
advies-, interim- & trainingstrajecten

Diks Process Support is een technisch-bedrijfskundig organisatie-adviesbureau, gevormd door een groep pragmatische en theoretisch deskundige aanpakkers. Wij ontzorgen u en uw bedrijf volledig op het gebied van kwaliteit, arbo & milieu, continu verbeteren en andere technisch-bedrijfskundige vraagstukken.

Onze adviseurs kennen de industrieën waarin wij opereren als geen ander en weten hoe moeilijk veranderen kan zijn. Wij zetten mensen centraal en schakelen moeiteloos tussen de verschillende lagen binnen uw organisatie. Ingewikkelde vaktermen en theoretische verhalen zult u bij ons niet tegenkomen. Wij hebben een hands-on mentaliteit en komen stap voor stap met een praktische oplossing.

Wij doen dit samen
Wij werken niet vóór onze klanten maar met ze! Schreeuwen vanuit een ivoren toren dat het beter kan, dat kan iedereen. Certificeringen begeleiden, auditeren, continu verbeteren en vervolgens borgen: dat is waar het om gaat. Door onze mensgerichte, respectvolle, doortastende maar vooral prettige manier van werken, gaan wij een traject samen met u en uw medewerkers aan.

Wij gaan voor het beste resultaat
Adviestrajecten, verbetertrajecten, certificeringen of drastische veranderingen binnen een organisatie, het gaat nooit zonder tegenslagen en weerstand. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, elke situatie is weer anders. Voor ons is het resultaat heilig en onze organisatieadviseurs halen alles uit de kast om het bij u te laten lukken. Daarbij staan wij naast u als ondernemer. Op betrokken wijze zetten wij onze expertise en vaardigheden in zodat ook uw bedrijf voor het beste resultaat gaat.


Contactgegevens
Ladonkseweg 9
5281 RN Boxtel
T: 085-8330088
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -