< Terug naar alle leden

Van Beek Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Van Beek is dé specialist in het ontwerpen en fabriceren van schroeftransportsystemen. Nu reist mogelijk bij u de vraag: Wat is een transportschroef? Het principe is al eeuwenoud en bekend als de ‘schroef van Archimedes’ waarmee je materiaal van A naar B kunt transporteren. Hierdoor vindt u onze transportschroeven terug in de productielijnen van de chemische, farmaceutische, milieu- en voedingsmiddelenindustrie.

Wij zijn een niche-speler en exporteren meer dan 80% van onze machines naar het buitenland. Maar dat betekent niet dat we het belang van een goede regionale verankering uit het oog verliezen. Zonder de expertise van onze partners in de directe omgeving zou het een stuk lastiger zijn om tegen een scherpe prijs hoogwaardige schroeftransportsystemen te leveren. Dat is dan ook precies de reden waarom wij lid zijn van Regio Business.

Als schroeftransport niet uw expertise is en de eisen hoog zijn, moet u kunnen bouwen op een bedrijf dat dit wel in huis heeft en met een bewezen staat van dienst. Dat heeft Van Beek schroeftransport. Wij verkopen, ontwerpen en fabriceren klant specifieke schroeftransporteurs, bulkwagenvullers en schroefwarmtewisselaars. Dit doen wij met een team van 50 enthousiaste en vakkundige medewerkers vanuit ons kantoor in Drunen.

VAN BEEK DRUNEN IS SPECIALIST IN SCHROEFTRANSPORT OP MAAT
Ons bedrijf is ontstaan in 1950 met schroeftransporteurs als core business. Inmiddels zijn wij wereldwijde leverancier van schroeftechniek in met name de chemische, farmaceutische, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Daarbij kan het gaan om onze Dino bulkwagenvullers maar ook om Celsius schroefwarmtewisselaars of onze Hypreme producten die voldoen aan de hoogste hygiënische eisen.

Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij op kleine en grote vraagstukken een passend antwoord bieden.

MAAK KENNIS MET VAN BEEK SCHROEFTRANSPORT
Graag vertellen wij u alles over ons bedrijf en geven wij u een rondleiding. Bekijk ons expertisecentrum The Blue Zone en zie hoe transparantie letterlijk is doorgevoerd in ons kantoor. Zien wij u binnenkort?


Contactgegevens
Christiaan Huygensweg 20
5151 DN Drunen
T: 0416-375225
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1950
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -