< Terug naar alle leden

W&R Etiketten Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

De mensen maken het etiket - Ons succes is uw succes.

Binnen Optimumgroup W&R etiketten maken de mensen het etiket. Dit begint allemaal met de unieke factor die niet in machines of processen te vinden is, maar in het levendige woord DNA. Wij zijn geen gewoon bedrijf; het is een levend organisme doordrenkt met de trots en passie van degenen die het laten kloppen.

In ons bedrijf zijn de etiketten meer dan slechts bedrukt materiaal; wij zijn een afspiegeling van de mensen die ze creëren. Ieder van ons draagt bij aan het weefsel van het bedrijf, en het 'etikettenbloed' stroomt door de aderen van elke medewerker.
Het geheim? Een hechte samenwerking die als een rode draad door het bedrijf loopt. Hier draait het niet alleen om trots, maar ook om de diepgewortelde samenwerking die elk individu even belangrijk maakt. Iedereen is een onmisbare schakel in het proces, gedreven door passie en een gezamenlijk doel: het leveren van het beste resultaat voor de klant.

Vanuit alle hoeken van de organisatie borrelen ideeën op, want betrokkenheid is geen woord maar een levensstijl. De focus ligt niet alleen op de verkoopafdeling, maar het hele bedrijf ademt klantgerichtheid uit. Dit maakt W&R Etiketten niet zomaar een bedrijf, maar een gemeenschap van toegewijde individuen die samen streven naar excellentie.

Deze bedrijfscultuur is als geen ander. Het is alsof je de passie en gedrevenheid van een klein familiebedrijf ervaart, zelfs als je te maken hebt met een grotere speler. Ondanks de omvang van het bedrijf voelt het nog steeds vertrouwd en persoonlijk, dat blijkt uit de korte lijnen en het gezamenlijk afsluiten van de week.
Wij zijn niet zomaar een bedrijf; het is de ervaring, het gevoel dat ons onderscheidt van anderen. Bij ons ben je geen nummer, maar een essentieel onderdeel van iets unieks. Het DNA van W&R Etiketten is niet te kopiëren, omdat het niet slechts een statement is, maar de ware kern van wie wij zijn. En dat, daar zijn wij trots op.

Want, de mensen maken het etiket!

- Flexibiliteit
Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

- Expertise
Van het ontwikkelen van creatieve concepten tot het implementeren van succesvolle marketingstrategieën.

- Innovatie
Wij maken gebruik van de modernste technologieën en innovatieve oplossingen om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

- Nabijheid van de klant
Wij hechten veel waarde aan een nauwe samenwerking met klanten en staan hen in alle opzichten terzijde.

PARTNERSHIP
Samen succesvol - dat is onze filosofie bij Optimum Group™ W&R Etiketten. Wij werken samen met u aan innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw branche. Langdurige partnerschappen betekenen voor ons deskundig advies, uitgebreid testen en succesvolle productimplementatie. Onze milieubewuste aanpak zorgt voor duurzame alternatieven die voldoen aan uw eisen.

ZELFKLEVENDE ETIKETTEN - Perfecte promotie
Milieuvriendelijkheid en creativiteit verenigd in uw marketingstrategie - dat bieden de zelfklevende etiketten van Optimum Group W&R Etiketten! Wij bieden etiketten in elke denkbare vorm en grootte, gemaakt van ecologische materialen zoals suikerrietpapier en milieuvriendelijke inkt. Met onze duurzame etiketten zet u niet alleen in op productlabeling, maar ook op een groene toekomst.

VERDUURZAMING
Als het gaat om duurzaamheid in uw branche, zijn wij de ideale partner voor u! Wij zijn al jaren pionier op de markt en bieden oplossingen op maat.


Contactgegevens
Polluxstraat 15
5047 RA Tilburg
T: 013-5712345
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1992
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000