< Terug naar alle leden

Cooble Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

WIJ ZIJN COOBLE
Cooble is sourcing, recruitment en employer branding ineen. Het hele pakket onder 1 dak. Praktisch en de beste optie om snel slagen te maken. We zijn er voor iedereen. Grote en kleine organisaties die hulp kunnen gebruiken om talent te werven. Junior-, medior- of seniortalent dat een mooie carrièrestap wil zetten. We helpen graag. Met 8 specialisten bieden we maatwerk. Is externe hulp nodig? Ons netwerk met externe specialisten en partners is groot en groeit. En daar profiteert iedereen om ons heen van.

Wat doen we (niet)!
Wat we doen? Veel. En veel ook niet. Geen post and pray-aanpak in de hoop dat een toevallige passant een geschikte kandidaat is. Niet klakkeloos meegaan met onze klanten, wel tegengas bieden wanneer het moet. Niet de vraag centraal stellen, maar de mens en de oplossing van die vraag. Dát is Cooble.

Ons Clubhuis
We werken landelijk, al staat ons ‘clubhuis’ in Den Bosch. Clubhuis horen we je denken? Ja. Want op een kantoor worden enkel beslissingen gemaakt, een clubhuis is er om met elkaar te praten. En dat doen we. Praten over ons vak, wat ons opvalt en wat we tegen zijn gekomen. Daar leren we van. En daar worden wij – en onze klanten en kandidaten – beter van.


Contactgegevens
Peperstraat 1
5211 KM 's-Hertogenbosch
T: 0732032080
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -