< Terug naar alle leden

Axidus Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Axidus is al ruim 18 jaar een begrip in het leveren van professionele flexwerkers voor op de werkvloer. Een begrip dat staat voor uiterst gemotiveerde ambassadeurs die hard kunnen en willen werken.
Met een bestand van vele honderden flexwerkers opereren wij in heel Nederland. Axidus is o.a. actief in de sectoren bouw, food, non-food, logistiek, AGF, tuinbouw en schoonmaak. Op de werkvloer streven wij in alle opzichten naar ‘operational excellence’. Onder meer door nauw persoonlijk contact met u.

Ontzorgen staat voorop!
Met het overnemen van de planning of het leveren van verpakkingsmaterialen. In goed overleg met u zoeken we continu naar manieren om werk beter en efficiënter te doen. Daardoor is Axidus uitgegroeid tot full service supplier op het gebied van arbeid.

De visie van Axidus
De Nederlandse economie kan niet meer zonder hulp van buitenlandse werknemers, flexwerkers in het bijzonder. Daarom moeten we professioneler omgaan met die groep medewerkers. Niet als snelle oplossing voor de korte termijn maar als succesfactor voor de toekomst. Partnership tussen opdrachtgever en onze organisatie Axidus is daarbij essentieel.

Werk en Veiligheid
Medewerkers gaan met meer plezier aan de slag als ze weten dat alles perfect is geregeld. Daarom besteedt Axidus maximale zorg aan de begeleiding op het werk en de veiligheid. In het eigen trainingscentrum Axidus Projecten, worden medewerkers voorbereid op het werk in een bepaalde sector. Ze leren er veiligheidsregels, krijgen trainingen de omgang met producten en leren specifieke voorschriften per opdrachtgever. Wij zorgen goed voor onze mensen. Nette huisvesting, vervoer van en naar het werk maar ook een goed teamgevoel, zijn slechts enkele van de zaken waar wij zorg voor dragen.

Axidus is NEN 4400-1 gecertificeerd, lid van de VIA en beschikt over de SKIA certificering. Hiermee bent u ervan verzekerd dat alles verloopt zoals het hoort.


Contactgegevens
Monsterseweg 6 A
2685 LH Poeldijk
T: 0174-219490
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000