< Terug naar alle leden

Technische Unie Tilburg Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie uw partner voor de levering van al uw installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek.

Als je onze missie en onze waarden leest, weet je direct waar het bij ons om draait en waar we voor gaan. In onze missie staat wat we willen bereiken en wie we willen zijn. Daarom kijken we bij alles wat we als Technische Unie doen of dit aansluit op onze missie.

Onze missie bestaat uit twee belangrijke onderdelen:

1. Het ondersteunen van onze klanten bij het effectief en efficiënt organiseren van hun installatieproces. Hen adviseren en helpen met het kiezen van de benodigde producten voor hun installatiewerkzaamheden. Deze producten op tijd, compleet en op juiste plaats leveren.
2. Het ontzorgen van onze klanten: diensten aanbieden waarmee zij hun verschillende werkzaamheden makkelijker en met een hogere kwaliteit kunnen uitvoeren.

Visie

We maken ook afspraken over hoe we omgaan met elkaar, onze klanten en onze leveranciers. Deze afspraken hebben we in een aantal woorden samengevat, we noemen dit onze waarden. Waarden van Technische Unie zijn: samenwerking, betrokkenheid, respect, gemak, samenhang, toonaangevend, totaal oplossend en continuïteit.

Onze diensten

Iedere dag doen wij ons best het u zo makkelijk mogelijk te maken. We zorgen ervoor dat u tijd kunt besteden aan de klus, terwijl wij helpen bij alles wat daarbij komt kijken. Zo kunt u uw werk sneller, beter, goedkoper en slimmer uitvoeren. En met meer plezier!

Als klant bent u de spil van onze bedrijfsvoering. Iedere dag doen wij onze uiterste best continuïteit en een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren om u, onze klant, het zo makkelijk mogelijk te maken. Zo houdt u meer tijd over voor uw klanten en de kernactiviteiten van uw bedrijf. Hierbij ligt de nadruk op keuzegemak, bestelgemak, leveringsgemak en administratiegemak.


Contactgegevens
Dr. A. Philipsweg 3
5026 RK Tilburg
T: 013-5946666
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1880
Vestigingen: 37
Jaaromzet: > €5.000.000