< Terug naar alle leden

Theater aan de Parade Branche: Non-profit, Cultuur

Bedrijfsomschrijving

Doek open! Voor toneel, dans, muziek, cabaret, musical, literatuur, lezingen en film – zo’n driehonderd keer per jaar.

Deur open! Voor zakelijke evenementen, symposia, jubilea en andere feestelijkheden – zo’n honderdvijftig keer per jaar.

Dat is Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. Een open schouwburg die ieders ogen en oren opent. Elke dag verwelkomen we artiesten en bezoekers. Met open armen. Want bij een internationaal podium past de grenzeloze gastvrijheid van Brabant.

Open monden? Die zie je ook veel in Theater aan de Parade. Van vervoering. Want onze ijzersterke programmering heeft hoge kwaliteit. Daarnaast zie je monden opengaan in TP Theatercafé en de foyers. Iets drinken, wat eten, praten. Dit is Brabant: ontmoeten.

Ons aanbod is veelzijdig. Logisch, want honderd mensen, honderd voorkeuren: van glitter-and-glamour tot verdieping en experiment. Onze bezoekers – maar liefst driehonderdduizend per jaar – helpen we graag bij het maken van een goede keuze. Dat doen we aan de hand van een zelfontwikkelde methode, die uitgaat van lifestyle en interesses. Fijn om te weten: TP geeft graag advies.

U vindt ons aan de Parade, het fraaie plein naast de Sint-Jan. De oorsprong van de Bossche schouwburg ligt in 1828. Toen ontstond Sociëteit Casino, de voorloper. Het huidige gebouw van Theater aan de Parade is uit 1975. Het omvat onder meer een grote zaal met negenhonderd stoelen en diverse kleinere zalen voor bijeenkomsten en evenementen.

Die lange geschiedenis, daar zijn we trots op. Maar nog liever kijken we vooruit. Welke onvergetelijke voorstellingen, concerten en bijeenkomsten u gaat beleven? De toekomst is open. Net als onze deur en ons doek.


Contactgegevens
Parade 23
5211 KL Den Bosch
T: 073-6809809
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1976
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -