< Terug naar alle leden

ID Logistics Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Opslag & logistiek

Bedrijfsomschrijving

ID Logistics Benelux is een logistieke dienstverlener en is onderdeel van de ID Logistics Group. De groep werd in 2001 opgericht door Eric Hémar. Vandaag beschikt het over meer dan 200 sites in 18 landen op 4 continenten. Met een opslagcapaciteit van ruim 4 miljoen m2, zo'n 21.000 gemotiveerde werknemers en ervaring in verschillende logistieke activiteiten en economische sectoren kan ID Logistics u een totaaloplossing aanbieden voor uw gehele supply chain.

De activiteiten van ID Logistics worden samengebracht in de volgende groepen: warehousing (inbound-opslag-outbound), VAS activiteiten, retourlogistiek, douane en transportmanagement.

In 2013 werd het van oorsprong Franse bedrijf ID-Logistics Benelux opgericht in Tilburg. Vandaag is het een volwaardige 3PL speler in de Benelux en beschikt het over bijna 400000 m2 opslagruimte verdeeld over 7 locaties. De missie is om de meest optimale, efficiënte en op maat gemaakte supply chain te ontwikkelen gebaseerd op de behoefte van de klant. Na het implementeren van deze innovatieve logistieke oplossingen streeft IDL naar operationele excellentie met behulp van haar getrainde en toegewijde workforce. Tegelijkertijd wordt de keten voortdurend aangepast aan de nieuwste innovaties en marktbehoeftes. De globale en regionale R&D departementen zoeken en delen steeds de nieuwste technologieën zodat de klanten kunnen genieten van de beste oplossingen.

De enige manier waarop deze kwaliteit kan gegarandeerd worden, is door een bewust wervingsbeleid dat erop gericht is om ondernemende experten aan te nemen die steeds op zoek zijn naar het continu verbeteren van de processen. De werknemers van ID Logistics krijgen de nodige middelen en verantwoordelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwigheden in de innoverende wereld van de logistiek. Deze goed opgeleide experts zullen samenwerken in multifunctionele teams om de visie en de wildste dromen van de klant te realiseren.

ID-logistics heeft de volgende kernwaarden:

ONDERNEMERSCHAP
Durven, verbeelden, ontwikkelen met een rigoureuze aanpak bij het implementeren en meten van risico’s.

HOGE STANDAARD
Verantwoordelijkheid en professionaliteit in menselijke relaties binnen het bedrijf en met klanten en partners.

SOLIDARITEIT
Solidariteit binnen de groep bevorderen en samen met onze collega’s, klanten en partners inzetten op duurzame ontwikkeling.

INNOVATIE
Prioriteit geven aan technologie en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen en service richting onze klanten.


Contactgegevens
Dongenseweg 200
5047 SH Tilburg
T: 013-5157515
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -