< Terug naar alle leden

Opera Electrical Engineering & Manufacturing Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Met de oprichting van Opera in 2017 bundelen AES Engineering en Vekon Besturingstechniek, samen goed voor meer dan 40 jaar ervaring in de maakindustrie, hun krachten. Daarmee ontstaat een specialist voor het (modulair) ontwerpen én produceren, naast het eventueel uit voorraad leveren, van elektrotechnische besturingssystemen. Vanuit onze vestigingen in Made en Moerdijk werken zo’n 30 professionals aan maatoplossingen voor klanten in binnen- en buitenland. Hierbij handelen we altijd vanuit de vraag: Hoe kunnen we van maximale toegevoegde waarde zijn tegen zo laag mogelijke kosten?

SNELLER, BETER, EFFICIËNTER
Samen met medewerkers, klanten en toeleveranciers denken we graag buiten de bestaande kaders. Zowel op het gebied van ontwerp als op het vlak van het logistieke traject. Dit leidt regelmatig tot product- en procesinnovaties die de prestaties in de hele keten bevorderen. Naast scherp geprijsde kwaliteitsproducten en -diensten, kunt u van ons snelheid en flexibiliteit verwachten. We garanderen de beschikbaarheid van mensen, middelen en (samengesteld) product.

ONZE MISSIE
Wij zien de maakindustrie als motor voor innovatie en economische groei én wij geloven in de kracht van samenwerking bij het succes van die maakindustrie. Verschuivingen in taken en verantwoordelijkheden binnen de industriële toeleveringsketen vragen van toeleveranciers om daarin steeds meer te delen. Opera, voor de ontwikkeling en productie van elektrotechnische besturingssystemen, wil binnen dat kader haar klanten steeds slimmer bedienen met kwaliteitsproducten en -diensten. Door te blijven investeren in ontwikkeling van kennis en capaciteit, product- en procesinnovatie groeien we uit tot preferred partner voor apparaten- en machinebouwers in binnen- en buitenland.


Contactgegevens
Brieltjenspolder 14A
4921 PJ Made
T: 0162-671165
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1993
Vestigingen: -
Jaaromzet: -