< Terug naar alle leden

Vekon Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN
VEKON PARTNER VOOR ONTWERP EN PRODUCTIE VAN BESTURINGSSYSTEMEN

Vekon Besturingstechniek is een elektrotechnisch bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en samenstellen van besturingskasten en -systemen. Vekon levert, seriematig en op projectbasis, aan OEM klanten in sectoren als industrie, transport, maritiem, offshore en apparaten- en machinebouw. Vekon Besturingstechniek zorgt voor een klantspecifieke oplossing door het toevoegen van kennis en het overnemen van taken en verantwoordelijkheden op het vlak van productie en als keten regisseur.

Vekon ontwerpt elektrotechnische besturingskasten volgens de design-for-flow methode, met als doel deze efficiënt en modulair op te kunnen bouwen. Vekon streeft als toeleverancier van de Nederlandse maakindustrie continue naar een bijdrage aan het succes van haar klant. Dit doet zij door het toevoegen van kennis, capaciteit, controle, kwaliteit, innovatie en oplossingen op maat.

MAAK KENNIS MET VEKON
ELEKTROTECHNISCH ONTWERP
& PRODUCTIE
Vekon is opgericht in 1993 en sindsdien uitgegroeid tot een specialist voor het ontwerpen én produceren, naast het eventueel uit voorraad leveren, van elektrotechnische besturingssystemen. Vanuit onze vestiging in Made werken zo’n 35 professionals aan maatoplossingen voor klanten in binnen- en buitenland. Hierbij handelen we altijd vanuit de vraag: Hoe kunnen we maximale waarde creëren ?

SLIMMER, INNOVATIEVER, SNELLER
Samen met medewerkers, klanten en toeleveranciers denken we graag buiten de bestaande kaders. Zowel op het gebied van ontwerp als op het vlak van proces en logistiek . Dit leidt tot product- en procesinnovaties die de prestaties in de hele keten bevorderen. Naast scherp geprijsde kwaliteitsproducten en -diensten, kunt u van ons snelheid en flexibiliteit verwachten. We garanderen de beschikbaarheid van mensen, middelen en product.

ONZE VISIE

Om de economische groei en toegevoegde waarde over een langere periode boven het historische gemiddelde te laten uitstijgen, is in Nederland duurzame groei essentieel. Duurzame groei is verhoging van de productiviteit per medewerker en is gericht op een “brede welvaart” met oog voor de wereld om ons heen.

Een goede manier om de productiviteit te verhogen is technologische- en procesinnovatie. Deze innovatie zal bedrijf overschrijdend moeten plaatsvinden om ook daadwerkelijk het beoogde resultaat te bereiken.

Robuuste flexibele ketens zijn daarom steeds belangrijker. Uitgangspunt daarbij is optimale waarde creatie in plaats van de laagste prijs. Een ecosysteem dicht in de buurt, korte communicatielijnen, flexibiliteit en snel schakelen zijn essentieel voor succes.

In deze ketengerichte optimalisatie is data en het delen daarvan steeds belangrijker. Door intensieve samenwerking in de keten kunnen innovaties sneller worden geïmplementeerd en zijn ze sneller succesvol.

Daarbij is het van groot belang om ook te investeren in verduurzaming van processen. De transitie naar een duurzamere economie biedt zeker ook kansen.

ONZE MISSIE

Wij zien de maakindustrie als motor voor innovatie en economische groei én wij geloven in de kracht van samenwerking bij het succes van die maakindustrie.
Verschuivingen in taken en verantwoordelijkheden binnen de industriële toeleveringsketen vragen van toeleveranciers om daarin steeds meer te delen. Vekon wil binnen dat kader haar klanten steeds slimmer bedienen met kwaliteitsproducten en diensten. Door te blijven investeren in ontwikkeling van kennis en capaciteit, product- en procesinnovatie groeien we uit tot voorkeurspartner voor apparaten- en machinebouwers in binnen- en buitenland.

KERNWAARDEN
- Vakmanschap
- Betrouwbaar
- Innovatief
- Betrokken
- Passie


Contactgegevens
Brieltjenspolder 14 A
4921 PJ Made
T: 0162-671165
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1993
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000