< Terug naar alle leden

The Dutch Masters - Indoor Brabant Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

Het beroemde top paardensport evenement Indoor Brabant maakt sinds 2018 onderdeel uit van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met de internationale topevenementen CHIO Aken, Spruce Meadows Calgary en het CHI Genève behoort Indoor Brabant tot de absolute wereldtop. De sterk toegenomen mondiale media coverage heeft geleid tot de naamtoevoeging The Dutch Masters.

The Dutch Masters ontvangt jaarlijks ruim 60.000 bezoekers waaronder zo'n 8.000 genodigden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Meer dan 100 bedrijven maken gebruik van de bijzondere hospitality en / of exposure mogelijkheden die het evenement biedt. Voor de Provincie Noord-Brabant, Brabant Sport en Gemeente ’s-Hertogenbosch is The Dutch Masters – Indoor Brabant een belangrijk uithangbord en daardoor nadrukkelijk aanwezig. De hoofdsponsoren zijn Rolex, Audi en VDL Groep.

Tijdens de 50ste editie in 2017 is het vrienden en business netwerk CLUB Indoor Brabant van start gegaan. Inmiddels zijn meer dan 70 bedrijven erbij aangesloten. Tijdens The Dutch Masters biedt het lidmaatschap exclusieve uitnodigingen voor de CLUB Indoor Brabant Skybox, inclusief lunch, diner en rondleidingen. Gedurende het jaar vinden er extra bijeenkomsten plaats op bijzondere locaties en met bekende sprekers. Op topniveau beleven, ontmoeten en netwerken!


Contactgegevens
Minderbroedersberg 10
6211 LK Maastricht
T: 043-3521500
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1966
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000