< Terug naar alle leden

Van Krieken Koffieservice Branche: Facilitaire dienstverlening, Overig facilitaire dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Van Krieken Koffie
Een heerlijke bak koffie die je altijd een warm en huiselijk gevoel geeft; ook als je op kantoor bent! Dat is wat je van Van Krieken koffie kunt verwachten. Niet die dagelijkse kost die je bij gebrek aan beter naar binnen slobbert, maar een goede kop koffie waarna iedereen weer vol enthousiasme aan het werk gaat. Een stukje Brabantse gezelligheid in een bakkie: dat is Van Krieken Koffie!

Brabantse service
Van Krieken Koffie is een Brabantse koffieleverancier in hart en nieren. Dit vind je niet alleen terug in onze koffie, maar ook in onze service. Wij investeren in persoonlijk contact met onze professionele gebruikers. Bij ons vind je geen standaard service, maar altijd een service op maat. Daarom komen we ook altijd graag langs bij jou op kantoor. Op die manier kunnen wij jouw bedrijf de service bieden die jullie nodig hebben. Dat zorgt pas voor een échte koffiebeleving!

Visie op koffie – Van Krieken Koffieservice:
Koffie, thee en cacao zijn onmisbare onderdelen van onze lifestyle geworden. Aan koffie en koffiespecialiteiten op de werkplek wordt ook steeds meer waarde gehecht. De kwaliteit van de koffie en de apparatuur zijn daarbij van groot belang. Een goed kopje koffie, thee en cacao zegt iets over de service van een organisatie. Zo draagt koffie op een positieve manier bij aan een goede sfeer op de werkplek en aan de relatie met onze klanten.

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf met een passie voor koffie, thee, cacao en service. Wij willen de grootste en beste koffieleverancier van Brabant zijn. Wij onderscheiden ons door een no nonsens mentaliteit en een op uw behoefte gerichte service. Wij investeren in persoonlijk contact met onze professionele gebruikers en helpen hen met het invullen van hun eigen koffie beleving.

Ons concept:
Wij leveren een ‘full-service’ koffieconcept met de koffieautomaten van topkwaliteit in alle types en variëteiten. Een brede selectie van betaalbare, superieure en heerlijke koffiemelanges en toebehoren (o.a. melk- en suikersticks, thee, cacao, soepen, disposables) maken ons assortiment verrassend compleet. De bijbehorende technische ondersteuning reflecteert onze focus op service. Wij stellen onze relaties in staat om eenvoudig en snel klanten, gasten en medewerkers te voorzien van een heerlijk kopje koffie, cappuccino, chocolade, soep of een andere warme drank van hoge en constante kwaliteit.

Onze werkwijze:
Korte lijnen, persoonlijk contact en snelle, efficiënte en unieke service kenmerken onze manier van werken. Bij afname van onze ingrediënten bieden wij technische ondersteuning op onze nieuwe en refurbished koffiemachines. Onze bestellingen worden thuisbezorgd op ieder gewenst adres, ongeacht de grootte ervan en binnen 24 uur. Hiermee worden onze relaties maximaal ont zorgt.

Lekkere koffie op het werk
Lekkere koffie op het werk is essentieel. Onze dagelijkse koffiemomenten zijn erg belangrijk zeker wanneer we aan het werk zijn. Koffie wordt in Nederland overal volop geschonken maar lekkere koffie op het werk kunnen drinken is het net zo belangrijk. Wij verzorgen lekkere koffie op het werk voor elke denkbare werkplek.

Van Krieken Koffieservice levert lekkere koffie op het werk, maar verder ook alles op het gebied van koffie en de toebehoren. U kunt een zeer groot assortiment van koffiemelanges en alles wat nog meer nodig is, vinden in onze webshop op deze site. Iedere dag willen wij u op het werk kunnen verzekeren van de beste kwaliteit koffie. Onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis heeft geleerd dat we de beste koffie weten te selecteren die afkomstig is van alleen de beste koffiebranders.
In onze eigen selectie vindt u een aantal verschillende koffieproducenten, waaronder ook drie duurzame merken.

Bestellen

Koffie mag nooit op zijn, geen lekkere koffie op het werk zou ontevreden werknemers opleveren. En wij weten zeker dat u daar zelf ook niet zo blij van zou worden. Bestellen van de lekkerste koffie gaat daarom gemakkelijk en snel online.
In de webshop vindt u alles wat u nodig heeft om lekkere koffie op het werk te schenken. Ons assortiment vindt u helemaal daar. Bellen kan ook want ons deskundig team met een liefde voor goede koffie staat u graag te woord.

Onze visie

Lekkere koffie, thee en ook cacao zijn noodzaak tijdens ons werk geworden en in ons dagelijkse leven.
De kwaliteit van onze koffie op het werk die we drinken en de apparatuur die onze koffie moeten maken, zijn daarbij ook vanzelfsprekend van groot belang geworden. Lekkere goede kwaliteits koffie, thee en cacao zegt ook iets over de u als bedrijfseigenaar wel niet zoveel waarde hechten aan uw medewerkers.. Wij dragen bij Van Krieken Koffieservice graag positief bij aan de relatie met uw werknemers. Koffie moet gewoon altijd goed smaken en al helemaal op het werk, basta!

Van Krieken
Wij zijn een ambitieus familiebedrijf en we zijn gevestigd in Spang-Capelle in Brabant. We hebben niet alleen een grote passie voor koffie, maar ook voor thee en cacao. Wij willen het liefste de grootste en de beste koffieleverancier van Nederland zijn. Maatwerk hebben wij voor iedereen beschikbaar. Persoonlijk contact met onze klantenkring vinden we belangrijk en daarom investeren we daar ook in. We helpen met de zorg voor een goede koffiebeleving op het werk door de juiste koffieautomaat te leveren. In onze showroom kunt u er velen zien en vergelijken.

Wij leveren op maat en als een ‘full-service’ koffieconcept, met koffieautomaten van topkwaliteit. We hebben ook betaalbare, superieure koffiemelanges en toebehoren, zoals melk- en suiker sticks, thee, cacao, soepen en disposables.


Contactgegevens
Tinus van der Sijdestraat 6
5161 CD Sprang-Capelle
T: 0416-343431
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: -
Jaaromzet: -