< Terug naar alle leden

Bersselaar Constructie Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Bersselaar Constructie ontwerpt, produceert en monteert toonaangevende constructies van staal, aluminium en roestvaststaal. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1957 en draait mee in de top van de Nederlandse staalbouw. In de afgelopen zes decennia hebben we een breed scala projecten gerealiseerd voor een groot aantal opdrachtgevers in de (voedingsmiddelen) industrie, utiliteitsbouw, infrastructuur, waterzuivering en offshore.

Dit zelfstandige Brabantse familiebedrijf heeft zich in afgelopen tientallen jaren breed georiënteerd in de Nederlandse bouwsector. Van de inframarkt tot de maakindustrie en van de utiliteitsbouw tot aan de offshore; overal kent men Bersselaar Constructie als een betrouwbare en hoogwaardige partner.

Langdurige dienstverbanden en een hoge mate van betrokkenheid bij elkaar en bij elke opdracht vormen de ingrediënten van ons succes.

VISIE
Onze visie is onze mensen in staat stellen om toonaangevende duurzame metaalconstructies te realiseren die ze met trots en plezier maken. Door vernieuwend samen te werken en te vertrouwen op elkaars kwaliteiten inspireren we dagelijks onze collega’s en klanten. Zo bouwen we samen aan een gedenkwaardige toekomst, gedreven door de trotse geschiedenis van het familiebedrijf.

HOE DOEN WE DIT?
Wij werken vanuit een passie voor metaal, constructies en techniek. Met een winnaarsmindset streven wij naar het hoogst haalbare resultaat en de best mogelijke klantervaring. Door continu te verbeteren blijven wij onszelf uitdagen onze marges en toegevoegde waarde voor de klant te optimaliseren.

Langdurige klantrelaties en dienstverbanden zijn onlosmakelijk verbonden aan Bersselaar Constructie.
Naast de persoonlijke ontwikkeling op vakmanschap en carrière is een informele, toegankelijke en open werksfeer een belangrijke voorwaarde om het beste uit onze mensen te halen.
Werk slim, maak plezier en bouw mee aan de toekomst.

KWALITEIT
Onze relaties weten het al decennia lang: Bersselaar Constructie staat voor uitzonderlijk hoge kwaliteit. Regelmatig voeren wij projecten uit volgens de R.O.K. eisen van Rijkswaterstaat of de NEN-EN 1090 Executieklasse 4. Dit is het hoogste niveau van kwaliteit wat we in Nederland kennen.


Contactgegevens
Brabantsehoek 2
5071 NM Udenhout
T: 013-5117400
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1957
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000