< Terug naar alle leden

Gebr. Kraan Rondkartonnage Branche: Industrie, Papierindustrie

Bedrijfsomschrijving

Al drie generaties lang produceert Gebr. Kraan kartonnen kokers, kartonnen buizen, kartonnen verpakkingen, kartonnen haspels en kernen voor vele toepassingen in diverse branches. Wij werken snel, zijn flexibel en beschikken over een eigen bezorgdienst. Onze goede naam hebben wij niet in de laatste plaats te danken aan ons veelzijdige aanbod met producten en onze filosofie. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat onze ervaring en kennis van zaken altijd tot uw beschikking staan en dat wij u kunnen leveren wat u wenst op het gebied van rondkartonnage. Ook het verlenen van uitgebreide service, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en het opbouwen en in stand houden van een goede band met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij werken continu aan de verbetering van onze productieprocessen. Dit betekent dat wij constant op zoek zijn om onze productontwikkeling duurzamer en minder milieubelastend te maken. Door de jaren heen hebben wij al diverse duurzame aanpassingen doorgevoerd. Hieronder benoemen we een aantal van deze verbeteringen.

* Wij maken uitsluitend gebruik van gerecyclede basismaterialen voor de productie. Dit betekent dat wij monomaterialen bestaande uit één materiaalsoort produceren, waardoor onze producten voor 100% recyclebaar zijn.
* Onze kokerafsluitdoppen zijn exclusief van PE-materialen.
* De producten die wij ontwikkelen, dienen vaak ter vervanging van andere, minder milieuvriendelijke, stoffen. Denkt u hierbij aan de versteviging van dozen/displays.
* Wij maken zoveel mogelijk gebruik van plantaardige oliën voor de smering van het productieproces.


Contactgegevens
Jules Verneweg 117
5015 BJ TILBURG
T: 0135427450
I: -

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1946
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000