< Terug naar alle leden

iTapToo Branche: Facilitaire dienstverlening, Overig facilitaire dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Vrij van verpakkingen, vol van smaak!

iTapToo biedt een refillpoint aan waarmee organisaties worden geholpen met een verfrissend alternatief op single-use frisdrankflesjes. Het refillpoint is eenvoudig in onderhoud en een gevulde fles bevat niet meer dan 5 kcal. Bovendien is elke smaak uit het assortiment onderverdeeld in drie sterktes, zo is er voor íeder wat wils. Het iTapToo refillpoint leent zich perfect voor kantooromgevingen en scholen. Iedereen met een herbruikbare fles, mok of beker kan komen tappen!

Vrij van suikers en heerlijk gekoeld
Het refillpoint maakt gebruik van een droogmix. De dranken bevatten géén suikers of kunstmatige zoetstoffen. De lichte zoetheid is afkomstig van een extract uit de steviaplant. Met maar 2 kcal per 100ml sluiten alle smaken aan bij niveau goud volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum voor schoolkantines.


Houd je van zoet? Probeer dan eens onze Bosbes of Vlierbloesem. Heb je liever iets frissere fruitsmaken dan zit je helemaal goed met Limoen-Citroen en Munt-framboos. Zin in een keer iets anders? Met hun unieke smaakbeleving vullen Gember en Ananas het assortiment perfect aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via contact@itaptoo.nl of bezoek de website! www.itaptoo.nl


Contactgegevens
Sluitappel 73
5491TS Sint-Oedenrode
T: 041-328 97 08
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: < €250.000