< Terug naar alle leden

iTapToo Branche: Facilitaire dienstverlening, Overig facilitaire dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Samen tappen naar een wereld zonder plastic!

iTapToo biedt een automaat aan waarbij je je herbruikbare fles vult met een verfrissend alternatief op reguliere frisdrank. De automaat is dankzij een automatisch spoelsysteem gemakkelijk in onderhoud. Een getapt drankje bevat niet meer dan 5 kcal en is heerlijk gekoeld. Bovendien is elke smaak uit ons drankenassortiment onderverdeeld in drie sterktes, zo is er voor íeder wat wils. De iTapToo automaat leent zich perfect voor school- en werkomgevingen. Iedereen met een herbruikbare fles, mok of beker kan bij ons tappen!

Vrij van suikers en heerlijk gekoeld
De automaat van iTapToo maakt gebruik van een postmix. De dranken bevatten géén suikers (we maken gebruik van extracten uit de steviaplant), zijn op basis van natuurlijke aroma’s en zijn ook nog eens heerlijk verfrissend. Ook bevat de drank maar 2 kcal per 100ml en sluiten alle smaken aan bij de gouden schaal van schoolkantines.

Waarom iTapToo?
iTapToo automaat
Aansluiting op waterleiding
Automatisch spoelsysteem
Geen plastic afval
Lage ecologische voetafdruk
Vrij van suikers
Laag in calorieën

Verfrissende suikervrije smaken
De automaat heeft ruimte voor 6 verschillende smaken. Elke smaak uit ons unieke drankenassortiment is onderverdeeld in drie sterktes zodat iedere consument de smaak naar eigen wens kan instellen. Wij blijven constant innoveren met nieuwe smaken voor in de automaat zodat er altijd wat nieuws te proeven is!

Ontdek de verfrissende smaken
Heerlijk gekoeld en licht gezoet met de extracten uit de Steviaplant. Tappen bij iTapToo betekent genieten van verfrissende smaken zoals Vlierbloesem, Gember, Ananas en Munt-Framboos. Alle smaken bevatten maar 3kcal per 100ml en zijn vrij van suikers.

De smaken van iTapToo nodigen uit tot ontdekking. Houd je van zoet? Probeer dan eens onze Bosbes of Vlierbloesem. Heb je liever iets frissere fruitsmaken dan zit je helemaal goed met Limoen-Citroen en Munt-framboos. Zin in een keer iets anders? Met hun unieke smaakbeleving vullen Gember en Ananas het assortiment perfect aan.

Klaar met wegwerpplastic
Met onze herbruikbare waterfles hoef je nooit meer plastic flesjes te kopen en help je de planeet te redden. De fles is gemaakt van duurzaam BPA-vrij, dubbelwandig roestvrijstaal en wordt geleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Deze waterfles is ook nog eens volledig lekvrij.


Contactgegevens
Sluitappel 73
5491TS Sint-Oedenrode
T: 041-328 97 08
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: < €250.000