< Terug naar alle leden

BDO Accountants & Adviseurs Tilburg Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

BDO Tilburg ligt middenin een van de belangrijkste industriecentra van Nederland. Ondernemen staat hier hoog in het vaandel; de regio is logistiek sterk, goed bereikbaar en het economisch klimaat is gezond. Bovendien zijn er uitmuntende onderwijsinstellingen gevestigd.

Tilburg is ook de bakermat van BDO: ons bedrijf werd in 1935 in deze stad opgericht. De ruim 120 accountants, belastingadviseurs en consultants en de bijna 50 collega’s van Bureau Vaktechniek, BDO Academie en BDO Stagebureau die vandaag de dag ons kantoor aan het Burgemeester Stekelenburgplein in Tilburg bemensen, kennen de kansen en bedreigingen van de regio als geen ander. Zo zijn ze o.a. (bestuurs)lid van Bedrijven Overleg Regio Tilburg, Swim to Fight Cancer Tilburg, VNO-NCW Brabant Zeeland, JuniorKamer, de Carnavalsstichting en Willem II. Voor internationaal opererende ondernemingen is er o.a. de Chinadesk en zijn er specialisten op het gebied van grensoverschrijdende belastingvraagstukken.

U kunt bij ons terecht voor:
- Accountancy & Bedrijfsadvies
- Audit & Assurance
- Belastingadvies
- Advisory

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.

Wilt u meer informatie? De adviseurs van BDO Tilburg helpen u graag verder.


Contactgegevens
Burgemeester Stekelenburgplein 199
5041 SC Tilburg
T: 013-5940202
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1935
Vestigingen: 17
Jaaromzet: > €5.000.000