< Terug naar alle leden

Saris Aanhangers Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

SARIS Aanhangers B.V. produceert al sinds 1959 aanhangwagens voor particulier en professioneel gebruik. Overal ter wereld maken mensen dagelijks gebruik van onze kwaliteitsproducten en accessoires.

SARIS is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Dagelijks gaan duizenden trouwe klanten, uit vele verschillende branches, vol vertrouwen op pad met een echte SARIS. Vanzelfsprekend voor wie voor kwaliteit wil gaan. Dankzij de doordachte constructies, sterke bouwwijze, multifunctionele opbouw, hoogwaardige materialen en uiterst gebruiksvriendelijke bediening, is het niet alleen een plezier om mee te werken maar weet je ook dat een Saris je nooit laat staan. Betrouwbaarder komt u ze zelden tegen!

Onze aanhangwagens vinden hun weg naar de gebruikers via een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Daarnaast leveren wij middels importeurs ook in Denemarken, Finland en Israël. Van daaruit maken onze aanhangwagens hun eindeloze kilometers wereldwijd!


Contactgegevens
Metaalweg 7
5527 AE Hapert
T: 0497-382477
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1959
Vestigingen: -
Jaaromzet: -