< Terug naar alle leden

Qube Event Supplies Branche: Lines Of Business, Meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Aangenaam, wij zijn Joep van ’t Hoff en Maikel van Breemen, oprichters van Qube Event Supplies. Levensgenieters, zo omschrijven we onszelf het liefst. Samen bouwen we met veel passie aan de mooiste dingen.

Waar je ons van kunt kennen? Wij verzorgen o.a. de technische invulling van Oeteldonk, Bourgondisch Den Bosch, Jazz in Duketown, Swim to Fight Cancer en Rally Miles of Pleasure.

Een voorliefde voor feestjes, techniek en muziek hadden we altijd al. In 2002 begonnen we als DJ, we draaiden zelf op de leukste feestjes in de regio. Al snel kwam de vraag of we ook eigen apparatuur konden voorzien. We breidden onze werkzaamheden al snel uit met de verhuur van licht, geluid en effecten.

In 2007 werd dit een steeds sterker groeiende tak van sport voor ons. In 2015 startten we officieel met Qube Event Supplies, waarbinnen we onze krachten en gedeelde passie hebben gebundeld.

Wat begon met een jongensdroom is langzaamaan uitgegroeid tot een nog altijd groter wordend bedrijf.

We hebben nu de ideale combinatie van mooie events, fijne feestjes, te gekke opdrachtgevers en verhuur.

Dancestreet is nog altijd een belangrijke tak binnen ons bedrijf. Zij verzorgen de invulling van met name particuliere events, wij ondersteunen hen met de technische invulling.Daarnaast werken we samen met partners voor de invulling van events, bijv. DamesDraaienDoor. Met hen werken we samen voor events in het hogere segment.

We hebben zelf een waar topteam. Ons streven is van ieder evenement voor iedere klant iets prachtigs te maken. Voor ons is maatwerk op basis van persoonlijk contact extreem belangrijk.

Wil je graag meer over ons bedrijf te weten komen?Lees hieronder ons verhaal of maak kennis met ons team!


Contactgegevens
Baarzenstraat 19
5262 GD Vught
T: 073-6577297
I: Website

Business facts
Medewerkers: -
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -