Thema: Audiovisuele techniek

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Unlimited Vision & Sound: Portie lef

Jan-Feb 2013

De 36-jarige ondernemer Pascal van Engelen is erg blij met de nieuwe locatie van zijn bedrijf Unlimited Vision & Sound. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in licht, geluid en video, is van 340 m2 aan de kleine Elst in Rosmalen uitgegroeid naar maar liefst 1200 m2 aan de Grote Elst.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Groeien doe je niet alleen

Jan-Febr 2017

Stagelight is in 1986 opgericht door Jacco van der Heijden. In de garage van zijn ouderlijk huis in Rosmalen startte hij met het verhuren en verkopen van spots en toebehoren. In dertig jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een topspeler op de Nederlandse markt van licht- en geluidtechniek. Inmiddels is het tijd voor een volgende stap: op de Vutter betrekt Stagelight dit voorjaar een pand van 6.500 m². Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken ondersteunt de ondernemer in zijn ambities.

Lees verder
Thumbnail

Unlimited Vision & Sound: We willen het wat spannender maken

Jan-Feb 2021

De coronacrisis hakte er goed in bij Unlimited Vision & Sound in Rosmalen. ‘Normaal komt een crisis geleidelijk. Maar nu was van de een op de andere dag onze hele agenda leeg. We hebben ons wel even zorgen gemaakt.’

Lees verder
Thumbnail

First Impression Audiovisueel: Een nieuwe audiovisuele beleving

Okt-Nov 2010

Medio 2009 is First Impression audiovisueel verhuisd naar een nieuwe locatie op Tradepark 58 in Tilburg. De bouw van het nieuwe pand was het logische gevolg van een fl inke groei in de afgelopen jaren dankzij het vertrouwen van een brede groep klanten. Met deze verhuizing is First Impression klaar voor een verdere ontwikkeling in de toekomst.

Lees verder
Thumbnail

First Impression: Alle zintuigen

Mei-Juni 2014

‘Wij zijn inspirators. Vormgevers. En elke keer gaan we een stapje verder met het vertalen van krachtige boodschappen in sfeer en show. Met behulp van de allernieuwste techniek. Wij dromen, denken en ademen audiovisueel.'

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven