Thema: Audio en video

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Unlimited Vision & Sound: Eigen zender op internet heeft de toekomst

Juli-Aug 2011

Unlimited Vision & Sound is gespecialiseerd in licht, audio en video en richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en exclusieve evenementen. 'De combinatie van deze drie disciplines maakt ons bedrijf uniek', aldus de 34-jarige Pascal van Engelen, oprichter en eigenaar van Unlimited Vision & Sound. Onlangs zijn de faciliteiten van het Rosmalense bedrijf verder uitgebreid met een meercamera regiewagen, waardoor de audiovisuele dienstverlener ook (semi-)live registraties voor zowel internet als televisie kan verzorgen.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Groeien doe je niet alleen

Jan-Febr 2017

Stagelight is in 1986 opgericht door Jacco van der Heijden. In de garage van zijn ouderlijk huis in Rosmalen startte hij met het verhuren en verkopen van spots en toebehoren. In dertig jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een topspeler op de Nederlandse markt van licht- en geluidtechniek. Inmiddels is het tijd voor een volgende stap: op de Vutter betrekt Stagelight dit voorjaar een pand van 6.500 m². Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken ondersteunt de ondernemer in zijn ambities.

Lees verder
Thumbnail

Unlimited Vision & Sound: We willen het wat spannender maken

Jan-Feb 2021

De coronacrisis hakte er goed in bij Unlimited Vision & Sound in Rosmalen. ‘Normaal komt een crisis geleidelijk. Maar nu was van de een op de andere dag onze hele agenda leeg. We hebben ons wel even zorgen gemaakt.’

Lees verder
Thumbnail

Theo Verbruggen van De Mediamannen: Ik ben een sprinter

Jan-Feb 2023

Elke maand kun je Theo Verbruggen bewonderen als host van de BOB Talkshow. Via De Mediamannen kun je bij hem ook terecht voor een dagvoorzitterschap, een mediatraining of een spraakmakende bedrijfsreportage. En dan is hij ook nog eens vertrouwenspersoon. ‘Door dat werk ben ik beter gaan luisteren.’

Lees verder
Thumbnail

Qube Event Supplies: Hoe je iets overbrengt is álles

Sept-Okt 2023

Ondanks dat Qube Event Supplies flinke stappen maakt, blijven ze bij het Vughtse bedrijf vooral graag normaal doen. Wat eerst een klein DJ-bedrijfje was, is nu een omvangrijke allround audiovisueel verhuurder. Die mede door een aanstaande overname steeds verder doorgroeit.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven