Thema: Audio en video

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Unlimited Vision & Sound: Eigen zender op internet heeft de toekomst

Juli-Aug 2011

Unlimited Vision & Sound is gespecialiseerd in licht, audio en video en richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en exclusieve evenementen. 'De combinatie van deze drie disciplines maakt ons bedrijf uniek', aldus de 34-jarige Pascal van Engelen, oprichter en eigenaar van Unlimited Vision & Sound. Onlangs zijn de faciliteiten van het Rosmalense bedrijf verder uitgebreid met een meercamera regiewagen, waardoor de audiovisuele dienstverlener ook (semi-)live registraties voor zowel internet als televisie kan verzorgen.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Groeien doe je niet alleen

Jan-Febr 2017

Stagelight is in 1986 opgericht door Jacco van der Heijden. In de garage van zijn ouderlijk huis in Rosmalen startte hij met het verhuren en verkopen van spots en toebehoren. In dertig jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een topspeler op de Nederlandse markt van licht- en geluidtechniek. Inmiddels is het tijd voor een volgende stap: op de Vutter betrekt Stagelight dit voorjaar een pand van 6.500 m². Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken ondersteunt de ondernemer in zijn ambities.

Lees verder
Thumbnail

First Impression Audiovisueel: Een nieuwe audiovisuele beleving

Okt-Nov 2010

Medio 2009 is First Impression audiovisueel verhuisd naar een nieuwe locatie op Tradepark 58 in Tilburg. De bouw van het nieuwe pand was het logische gevolg van een fl inke groei in de afgelopen jaren dankzij het vertrouwen van een brede groep klanten. Met deze verhuizing is First Impression klaar voor een verdere ontwikkeling in de toekomst.

Lees verder
Thumbnail

GP Systems: Identiteit als beleving

Sept-Okt 2011

Door creatieve technieken hoeft niemand meer onopgemerkt te blijven. GP Systems bezit het technische vernuft om de identiteit van een bedrijf, in combinatie met een beeldscherm, onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

Lees verder
Thumbnail

Bartels Hifi-Tv-Media: Producten met emotie

Sept-Okt 2011

Al vijftig jaar weten klanten uit de wijde omgeving Bartels te vinden. Daarom was de keuze voor verhuizen of verbouwen snel gemaakt. Waar anders in Tilburg zit je zo dichtbij het centrum en kun je gratis parkeren voor de deur? Een kijkje in de splinternieuwe showroom op een vertrouwd adres.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven