< Terug naar alle leden

Miko Koffie Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Al sinds 1801 verstand van koffie
Miko is een verhaal over innovatie, succes en puur hard werken. In de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een gerespecteerde koffieleverancier op vijf continenten. Miko bestaat al meer dan tweehonderd jaar en is een merk met een onberispelijk erfgoed.

One-stop oplossing voor al je koffiebehoeften
Vanaf het bescheiden begin tot aan het huidige internationale bereik, Miko blijft dezelfde kernwaarden van premiumproducten en goede ouderwetse klantenservice omarmen. Onze producten worden voortdurend bijgewerkt en aangepast aan de huidige trends. We zijn experts in zowel het melangeren van de koffie als de juiste bereiding ervan. Vandaag de dag verkopen we onze producten op grote schaal in heel Europa en zelfs ver daarbuiten. Miko staat voor excellentie en blijft een van de weinige bedrijven dat koffiemachines maakt en koffie brandt.

Ons Ambacht
Al meer dan twee eeuwen staat bij Miko alles in het teken van koffie. We mogen dan ook wel stellen dat we de kneepjes van het vak kennen. Een goede koffie start bij de bessen die met liefde geteeld en geoogst worden.

Om de kwaliteit van onze koffie optimaal te kunnen bewaken branden we de koffie uiteraard zelf. De beste koffiebonen selecteren, melangeren en branden; dat in het kort is ons vak. Dat is een ambacht dat je alleen in de vingers krijgt met meer dan twee eeuwen ervaring, getrainde vakmensen en passie voor koffie. Wij weten alles van koffie.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is de rode draad in onze bedrijfsvoering. Wij denken altijd na hoe we onze bedrijfsvoering verder kunnen verduurzamen. De consumptie van koffie legt druk op koffieproducenten en tropische leefgebieden. Om koffieboeren en de tropische natuur te beschermen, is het essentieel om bewuste keuzes te maken in de hele keten. Zo is bijvoorbeeld het Puro koffieconcept niet alleen fairtrade gecertificeerd, maar wordt het óók 100% klimaatneutraal geproduceerd.


Contactgegevens
Korte Voren 3
5555 XS Valkenswaard
T: 040-2019407
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1801
Vestigingen: -
Jaaromzet: -