< Terug naar alle leden

Q-Promotions Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

Q-Promotions is veel meer dan een doorsnee leverancier van drukwerk en signing; wij zijn jouw totaalpartner in offline zichtbaarheid. En dat beperkt zich niet tot een visitekaartje, flyer of spandoek. Je kunt het zo gek niet bedenken of we (be)drukken het.

Drukwerk én signing
En met een eigen signafdeling die zich ontfermt over binnen- en buitenreclame op maat is het totaalplaatje helemaal compleet. Of het nu gaat om de signing van complete gevels, wanden en ramen, om de bewegwijzering in een pand, om autobelettering of om het bedrukken van kleding en textiel… We regelen alles van begin tot eind en van de voor- tot de achterkant.

Daarbij helpt ons team van vormgevers en professionals je op een persoonlijke manier bij je bestelling en controleren we gratis of de bestanden technisch in orde zijn. Je bestelling wordt, in de meeste gevallen, binnen drie werkdagen geproduceerd en door onze eigen chauffeurs op locatie bezorgd: snel en betrouwbaar! En we doen er alles aan om jóu ook zo goed mogelijk op weg te helpen. Zo regelen we wanneer gewenst alle bijkomende diensten als voorraadbeheer, verpakken, adresseren en verspreiden of monteren in Tilburg, Bonaire en verder als het moet. Op deze manier helpen we particulieren, kleine zelfstandigen, uiteenlopende organisaties en ook overheden vooruit. Al 17 jaar lang!

Online drukwerk bestellen
De beste kwaliteit visitekaartjes, flyers, posters, brochures, spandoeken en alle andere soorten zakelijk en promotioneel drukwerk bestel je direct online tegen scherpe prijzen. Kun je een product niet in ons online assortiment terugvinden, wil je opvallen met een afwijkende vorm of afwerking, of heb je signing op maat nodig? Dan kun je het beste even bellen of mailen naar info@q-promotions.nl


Contactgegevens
Andromedastraat 2 B
5015 AV Tilburg
T: 013-5820968
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -