< Terug naar alle leden

Gebrema Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Dit is Gebrema
Gebrema is een kunststofspuitgietbedrijf dat meerwaarde toevoegt aan uw plastic product door middel van specialisatie, co-creatie en optimalisatie. Ligt uw vraag niet voor de hand? Geen probleem. Gezamenlijk gaan we op zoek naar een passende oplossing. Het resultaat? Dat zijn hoogstaande kunststof producten. Niet voor niets is onze slogan: ‘excellence in plastics’. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent. Gebrema zet in op een langdurige samenwerking.

Engineering
Gebrema is actief in iedere fase van het productieproces. Zo ook als het gaat om (co-)engineering, ook wel co-creatie genoemd.

Producten
Van ondersteuning bij productontwerp tot en met voorraadbeheer, Gebrema is betrokken bij iedere fase in het kunststofspuitgietproces.

Spuitgieten
U kunt bij ons terecht voor kunststof eindproducten en/of kunststof productonderdelen. Klaar voor verkoop of om te verwerken in uw eigen productieproces.

Assemblage
Gebrema biedt u de mogelijkheid, om middels spuitgieten geproduceerde onderdelen, te assembleren tot een halffabricaat of eindproduct.

Voorraadbeheer
Bij Gebrema heeft u de mogelijkheid om uw kunststof spuitgietproducten op te slaan. Dit noemen we ook wel stock management of voorraadbeheer.

Matrijzen
Gebrema is een professionele matrijzenmakerij in Nuenen, nabij Eindhoven. Naast de matrijzenmakerij bevindt zich de spuitgieterij van Gebrema zich onder hetzelfde dak.


Contactgegevens
Gulberg 26
5674TE Nuenen
T: 0402835026
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1950
Vestigingen: -
Jaaromzet: -