< Terug naar alle leden

True Health Members Club 's-Hertogenbosch Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

Wie zijn Wij
Wij, Gemmy en Jan Schellekens, eigenaren van True Health Members clubs (voormalig CityGym), hebben al bijna 40 jaar lang het doel om onze passie voor bewegen en gezondheid over te dragen op hun members. Nu we zel ouder zijn ervaren we des te meer het belang van een goed uithoudingsvermogen en voldoende spierkracht. Afname van spierkracht zorgt voor de meeste problemen bij het ouder worden. Dus het is belangrijk hiermee van jongs af aan bewust mee bezig te zijn. Echter ben je nooit te oud te starten.

True Health is meer dan Fitness
Lange tijd hebben wij een van de grootste sportcentra van Nederland gehad maar nu ervaren we in onze boetiek fitnessclubs dat mensen liever kleinschaliger sporten met een trainer die een effectief programma opstelt en zorgt dat deze juist uitgevoerd wordt.

Men wil ontzorgd worden en hierbij speelt de volautomatische Miloncirkel een belangrijke rol. Je hoeft niet na te denken of alles goed ingesteld staat want dat hebben onze trainers op basis van jouw persoonlijke voorkeuren al gedaan. Je hoeft alleen maar bezig te houden met het trainen zelf.

Daarom heten CityGym Den Bosch en CityGym Rosmalen, tegenwoordig True Health Members Club. Want wij houden ons écht bezig met gezondheid, persoonlijke aandacht en resultaat. Daarbij is gezelligheid, gratis koffie en een sporthanddoekje een extra service.


Contactgegevens
Kerkstraat 69 A
5211 KE 's-Hertogenbosch
T: 073-8884820
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: -
Jaaromzet: -