< Terug naar alle leden

De Kok Xpress Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

Passie voor sneltransport

Bent u voor uw zendingen op zoek naar een betrouwbare expressdienst voor lokaal, nationaal of internationaal vervoer? De Kok Xpress uit Tilburg rijdt rechtstreeks en exclusief voor u. Onze chauffeurs zijn binnen dertig minuten voor u onderweg!

Stap 1: Contact
Laat ons de details van uw zending weten. Wij maken dan graag een vrijblijvende prijsopgave.

Stap 2: Plannen
Wij kijken direct welke chauffeur het dichtst bij de nationale of internationale ophaallocatie is. Deze zal binnen 30 minuten voor u onderweg zijn naar het laadadres.

Stap 3: Laden op locatie A
Onze chauffeur haalt de zending op de gewenste locatie op. Is dit op de 5e verdieping? Geen probleem!

Stap 4: Onderweg
Zodra de chauffeur uw zending geladen heeft, rijdt hij rechtstreeks naar de afleverlocatie. Onze reis is exclusief voor u.

Stap 5: Lossen op locatie B
Uw zending wordt op de plaats van bestemming afgeleverd. Onze chauffeur helpt graag om de spullen op de juiste plek te zetten.

Stap 6: Ontvangst
Uw zending is razend snel en onbeschadigd aangekomen. Een volgende keer helpen we u graag weer met nationaal of internationaal transport!

SNELTRANSPORT
- Lokaal, nationaal en internationaal.
24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar. Binnen 30 minuten gaat onze chauffeur de weg exclusief voor u op om uw opdracht uit te voeren. Dit kan om de hoek zijn, binnen Nederland, maar ook voor internationaal sneltransport zit u bij ons op het juiste adres. Wij rijden graag voor u door heel Europa.

-Zo spoedig mogelijk van A naar B
Wij gaan altijd zo snel mogelijk voor u de weg op en altijd binnen de grenzen van de wet. De auto is door ons live te volgen via ons digitale Track & Trace volgsysteem. Op deze manier kunnen wij u altijd op de hoogte houden hoe ver de zending is en hoelang het nog gaat duren voor de chauffeur op de bestemming is. Op deze manier zijn uw goederen nauwkeurig te volgen, zodat u zeker weet dat u zending op tijd wordt opgehaald en afgeleverd. Voor een snelle en betrouwbare service kiest u dus voor De Kok Xpress.

BESTEMMINGEN
De Kok Xpress gaat zowel de Nederlandse als de internationale wegen voor u op om uw zendingen op te halen en/of af te leveren. Van kleinschalige regionale sneltransporten, bijvoorbeeld van Tilburg naar Eindhoven, tot grootschalige internationale zendingen: niks is te gek voor ons. Zo rijden we bijvoorbeeld regelmatig naar Duitsland, Frankrijk, Engeland, Scandinavië en Zuid-Europa. Vanzelfsprekend beschikt DKX over een transportvergunning van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie.

- Exclusieve service
Zowel op nationaal als op internationaal niveau staat service centraal in onze dienstverlening. Wij gaan altijd speciaal voor u de weg op en rijden van A naar B. Op deze manier heeft u nooit last van vertraagde zendingen door overgeladen vrachten of vele tussenstops. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook wanneer u ’s nachts een zending wilt aanmelden, bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien bieden wij ook zorg voor aanvullende werkzaamheden, zoals hulp bij montage van uw levering of het meenemen van een retourzending. Wanneer u op zoek bent naar een snel en betrouwbaar transportbedrijf voor binnen- of buitenland, dan is DKX een uitstekende keuze.

TRANSPORTEN
De medewerkers van De Kok Xpress hebben meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van allerlei transporten in binnen- en buitenland. In de loop der jaren hebben wij voor klanten in vele branches gereden en ook een groot aantal vaste klanten vergaard, waardoor we ervaren zijn in het vervoeren van zendingen voor zeer uiteenlopende en bijzondere branches. Voor zowel standaard transport als uitzonderlijk vervoer bent u bij DKX aan het juiste adres.

- Transport op maat
Wij bekijken bij elke klus wat de wensen van onze klanten zijn en hoe we hier het beste mee om kunnen gaan. Of het nu gaat om het vervoeren van gevaarlijke stoffen, een grote internationale zending of aanvullende diensten zoals het helpen monteren, niks is te gek voor ons. Bovendien behandelen we elke klus op een exclusieve manier waardoor uw zending niet samenkomt met zendingen van andere opdrachtgevers. Op deze manier waarborgen wij de service en kwaliteit van onze diensten.


Contactgegevens
Orionstraat 55
5015BR Tilburg
T: 013-5334933
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: -
Jaaromzet: -