< Terug naar alle leden

Analyst ICT Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

We brengen je van A naar B in ICT - Dat is eigenlijk super logisch.

- Hoe doen we dat dan?
Eerst analyseren. Dan beginnen. Dat is onze aanpak!
Bij Analyst ICT geloven we dat je met de juiste analyse ICT zo kunt versimpelen waardoor het nóg menselijker wordt. We willen u bewijzen dat ICT en automatisering door inzicht, verbetering en ondersteuning het maximale kan doen voor u en uw organisatie. We maken ICT-dienstverlening en automatisering weer persoonlijk door een begrijpelijke uitleg (op locatie) en ICT-dienstverlening op maat. Eigenlijk superlogisch.

Stap 1: Analyseren.
Een grondige IT scan is de eerste logische stap.
Ieder bedrijf is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. Waar begin je? Met een vrijblijvend oriënterend gesprek met ons natuurlijk! Als Microsoft Silver Partner en Apple Consultant zijn we de partij om bedrijven te helpen met hun ICT! Hierin gaan we samen op zoek naar een op maat gesneden oplossing.

Stap 2: Beginnen.
Een oplossing op maat gesneden.
Zorgeloos kunnen blijven werken en je continuïteit als organisatie kunnen blijven waarborgen is het allerbelangrijkste wat er is. Wij begrijpen dat. Vanuit de analyse zetten we één of meerdere oplossingen in om die zorg bij u weg te nemen. Lees meer over onze diensten.

DIENSTEN
- ICT netwerken: Betrouwbaar en non-stop operationeel kunnen functioneren.
Een goede werkplek is belangrijk en onmisbaar voor iedere organisatie. Een werkplek waarbij jij niet bezig hoeft te zijn met jouw server en bijkomende technische details, storingen en/of problemen. Een werkplek waar de continuïteit van een organisatie wordt gewaarborgd. Analyst ICT helpt hierbij door ondersteuning te bieden bij installatie, beheer en onderhoud van jouw servers. We zorgen ervoor dat jouw servers betrouwbaar en non-stop operationeel kunnen functioneren. Door onze proactieve en persoonlijke benadering worden problemen voorkomen en denken we actief met je mee. We zien het als onze taak dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over jouw server / netwerk en over jouw online werkplekken.

- Cloudoplossingen: Flexibel, zorgeloos en kosteloos werken waar u maar wilt.
Dat kan met online (Windows) werkplekken. Of dit nu op kantoor, thuis of op locatie is. De werkplekken zijn altijd bereikbaar, de data altijd beschikbaar en het is betrouwbaar en makkelijk. Analyst ICT regelt en beheert online werkplekken. Met een externe server in het datacenter van Analyst ICT kun jij altijd, zorgeloos en veilig in de Cloud werken. Via een extern bureaublad heb je direct toegang tot jouw eigen beveiligde omgeving, software programma’s en netwerk. En kan er makkelijk op jouw organisatie gereageerd worden door ons. Heb jij bijvoorbeeld meer of minder ruimte nodig? Het is zo geregeld met de online werkplekken bij Analyst ICT.

- Hardware & Software: Elke organisatie een eigen unieke structuur.
Hardware en software zijn een belangrijke ondersteuning van jouw organisatie. Een ondersteuning waarmee jij jouw organisatie wilt versterken, niet waar je afhankelijk van wilt zijn. Daarom is het belangrijk om hardware en software te hebben die past bij jouw organisatie, werknemers en diensten. Analyst ICT is ervan overtuigd dat elke organisatie een eigen unieke structuur heeft. Daarom geven we passend advies of het nu gaat om Microsoft of Apple netwerken geheel gericht op jouw wensen en organisatie. Hierdoor worden hardware en software op elkaar afgestemd en wordt er een perfecte werkomgeving voor jouw werknemers gecreëerd. Analyst ICT denkt in oplossingen en door de persoonlijke benadering en de kennis van onze professionals kunnen we kwaliteit en gebruikersgemak garanderen.

- Bedrijfsprocessen automatiseren: De continuïteit van uw organisatie wordt gewaarborgd.
Bij Analyst ICT zijn we van eerst denken en dan pas doen. Veel organisaties roepen daarom dan ook de hulp en ondersteuning in van ons als het gaat over het begeleiden en het maken van een keuze voor een nieuwe softwarepakket. Dit kan gaan over een ERP pakket (Enterprise Resource Planning) of CRM pakket (Customer Relation Management).
Je ziet mogelijkheden in je productie omgeving om te automatiseren of je bent opzoek naar een softwarepakket die “x” moet kunnen. Wij helpen bedrijven met de keuze te maken voor het juiste softwarepakket. Dit doen wij door eerst samen de juiste scope te bepalen (de X; wat moet er allemaal in zitten, wat moet het kunnen), vervolgens wat zou het mogen kosten, en wanneer moet het functioneren. Vervolgens helpen wij het organiseren van de demo’s het implementeren en natuurlijk de ICT-omgeving eromheen.


Contactgegevens
Nieuwstraat 21 A
5521 Eersel
T: 040-2070007
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: -
Jaaromzet: -