< Terug naar alle leden

Chelsea Music Agency Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

Van jongs af aan was muziek een belangrijk onderdeel van mijn leven. Als kind was ik al betoverd door het podium. Mijn moeder zong in een big band en ik herinner me nog hoe ik mij als klein meisje voelde toen ik haar voor het eerst op het podium zag staan. Vol bewondering keek ik naar mijn moeder. Daar is mijn liefde voor muziek en het podium ontstaan.

Op mijn twaalfde begon ik zelf met zingen en optreden, ik deed mee aan playbackwedstrijden en talentenjachten en droomde van een carrière in de muziek.

In 2007, op zeventienjarige leeftijd, tekende ik mijn eerste platencontract en lanceerde ik mijn debuutsingle 'Give'. Ik had mijn eerste grote optreden voor 45.000 mensen en een week na het optreden kwam de single binnen op nummer #1 in de Dutch Single Top 100. Dit markeerde het begin van mijn reis als artiest. Door de jaren heen ontwikkelde ik mij tot Vocal DJ en trad ik op, op de meest prachtige locaties, feesten en evenementen over de hele wereld, van India, Australië tot Ibiza.

Maar mijn reis gaat verder dan alleen het podium. In die 15 jaar heb ik altijd mijn eigen management en agentschap verzorgd. Daar ontstond een nieuwe passie, namelijk de passie voor het ondernemerschap. Ik vond een manier om mij als Vocal DJ te onderscheiden in een zee van artiesten en maakte van muziek mijn fulltime beroep. Een droom die werkelijkheid werd!

Door de jaren heen zijn mijn ambities veranderd. Ik treed nog steeds met veel plezier op, maar ik voelde dat het tijd was om mijn ervaring en toewijding voor de muziek te gebruiken om andere artiesten te ondersteunen én om klanten te helpen in hun zoektocht naar de juiste muzikale invulling voor hun feest of event. Zo ontstond Chelsea Music Agency, een plek waar kwaliteit, muzikaal talent en warme samenwerkingen centraal staan. Laat een nieuw avontuur beginnen!


Contactgegevens

Eindhoven
T: 0653708163
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2024
Vestigingen: -
Jaaromzet: -