< Terug naar alle leden

Raak Accountants & Belastingadviseurs Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Wij vinden het belangrijk dat wij toegevoegde waarde leveren aan uw bedrijf. Hierbij zullen wij altijd in onderling overleg afspreken wat u als ondernemer kunt doen waardoor u kosten kunt besparen.

Missie
Onze missie is de accountant voor het midden- en kleinbedrijf te zijn zoals u als ondernemer vroeger gewend was. Een echte adviseur die in kansen denkt en niet in bedreigingen. Een adviseur waarbij niet ieder telefoontje aan u in rekening gebracht wordt.

Kwaliteit
Behalve een snelle reactie mag u van onze werkzaamheden verwachten dat die kwalitatief goed zijn. De kwaliteit van onze werkzaamheden wordt gewaarborgd doordat wij een accountantskantoor zijn dat aangesloten is bij de volgende beroepsorganisaties:
> NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants)
> RBA (Register van Belastingadviseurs)
> Extendum

De NBA heeft strenge voorschriften aan haar leden gesteld en controleert periodiek of de aangesloten leden haar werkzaamheden overeenkomstig de voorschriften en wettelijke bepalingen heeft verricht. Dit geeft u als ondernemer zekerheid dat wat wij beloven ook wordt gedaan. Dit alles wordt door een onafhankelijk orgaan, de NBA, getoetst.


Contactgegevens
Aphroditestraat 57
5047 TW Tilburg
T: 06-54271191
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -