< Terug naar alle leden

Sylvia Roovers coaching en advies Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Ik lever maatwerkadvies voor organisaties en begeleid medewerkers en teams die vastlopen of zichzelf willen ontwikkelen.

Psychologische begeleiding/coaching bij stress- en burnout klachten en loopbaanadvies. In het bijzonder voor hoogsensitieve professionals. Teamcoaching voor teams in organisaties die de onderlinge verbinding en samenwerking willen versterken.

Als Arbeid- en Organisatiepsycholoog ben ik er voor de individuele medewerker wanneer deze vast loopt, stressklachten ervaart of loopbaanvragen heeft. Daarbij ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van hoogsensitiviteit op het werk. Ik zorg ervoor dat (hoogsensitieve) professionals hun talenten benutten, het beste uit zichzelf halen en veerkrachtig omgaan met lastige gedachten, gevoelens en situaties. Dit zorgt voor stressreductie, voorkomt uitval door ziekte, bevordert een vlotte en verantwoorde re-integratie en verhoogt het werkplezier.

Met teams werk ik aan zelfstandigheid, zelfsturing, een sterkere teamcohesie en resultaat. Uitgangspunt daarbij is het vergroten van een positief en gezond werkklimaat en het versterken van de veerkracht waarmee teams veranderingen en uitdagingen tegemoet treden. Met als resultaat een team dat krachtig samenwerkt en op een moeiteloze manier resultaat boekt.

Als verbinder houd ik ervan om het beste uit mensen en teams te halen. Ik geloof dat als we vanuit respect en vertrouwen met elkaar omgaan, echt naar elkaar luisteren, met begrip voor onze onderlinge verschillen en met oog voor de context waarin we ons bewegen dat er de mooiste dingen gebeuren en resultaten vlotter en met meer plezier behaald worden.

Ik breng een volle rugzak met kennis en ervaring mee voor het ontwikkelen van mensen en teams. Met mijn ervaring als (Assessment)psycholoog, specialisme op het gebied van veerkracht, HSP en groepsdynamica ben ik een volwaardig adviseur voor organisaties. Ik maak gebruik van beproefde en wetenschappelijk bewezen methodieken, zoals de NAC-methode en ACT (Acceptatie en Commitment Therapie). Mijn belangrijkste tool ben ik echter zelf. Door mijn sensitieve aard voel ik snel aan waar blokkades of belemmeringen zitten, terwijl ik tegelijkertijd niet bang ben om me kwetsbaar op te stellen en op een open en directe manier zaken te adresseren.

Heb jij een vraag op het gebied van stressmanagement, het versterken van veerkracht, loopbaancoaching, hoogsensitiviteit of teamcoaching neem dan gerust contact op. 06 53 29 86 62.


Contactgegevens
Vlagtweddestraat 35
5036 VM Tilburg
T: 06-53298662
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -