< Terug naar alle leden

Bommeltjes Media en Coaching Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Of je nu niet gelukkig bent of jouw team niet in balans is, Bommeltjes Coaching is dé oplossing voor al jouw problemen! Een kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit kennismakingsgesprek gaan we onder andere dieper in op het probleem. De focus tijdens dit probleem ligt natuurlijk bij de oplossing! Wat kan ik voor jou of jouw team betekenen?
Blijf vooral niet stilzitten en ga dit kennismakingsgesprek aan! Voorkomen is beter dan genezen.

Coach en vestigingleider bij TweeKracht
Versterk je energie, persoonlijke keuzes, positiviteit en veerkracht.
Ontdek jouw KernKrachten met TweeKracht.

We helpen je bij het vinden van jouw 2 persoonlijke KernKrachten die jou de meeste positieve energie geven. Hiermee kun je veel makkelijker verbinden met jezelf en de mensen om je heen.

Met jouw eigen 2 KernKrachten heb je een krachtig middel om je veerkracht te versterken en eenvoudiger keuzes te maken die echt bij jou passen. Daarnaast bieden we extra tools op maat die helpen om je sterker te maken en meer veerkracht te ontwikkelen waardoor je ècht kunt groeien!

Ben je coach en heb je interesse in het werken met TweeKracht?
Laat het me gerust weten! Ik laat je graag kennismaken met JOUW 2 KernKrachten en ik informeer je over alle mogelijkheden met betrekking tot het werken met TweeKracht.

Met je TWEEKRACHT-stuur begeleid ik je op JOUW reis door het landschap van STRATEGIE MET BALLEN, zodat je je bestemming bereikt.
Iedereen heeft dromen. We maken allemaal plannen. Je staat nooit stil. Je bent altijd onderweg. Maar waar naartoe? Zonder een duidelijk bestemming heb je geen idee welke keuzes je op de route moet maken. Keuzes maken als het anders gaat dan verwacht. Wat je daarvoor nodig hebt is een strategie EN JOUW 2 KERNKRACHTEN als stuur.

Een goede strategie bevat een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben je in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om toch op koers te blijven.

De methode 'Strategie met ballen' bestaat uit 7 ballen en een touwtje. Wat, wie en waarom geven de bestemming aan. Nu, binnenkort, later en ooit bepalen de route. Het touwtje zorgt voor het verband. Jouw 2 KernKrachten zijn je stuur. Strategie met ballen in combinatie met TweeKracht is een methode voor iedereen. Snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend.


Bommeltjes Media staat voor u klaar als het gaat om Webteksten, Affiliate, Social Media, Online marketing, Productpresentatie en Evenementorganisatie. Daarin kunnen wij zowel adviseren als het ontwikkelen en uitvoeren van maatoplossingen voor uw situatie.

Wij staan klaar voor iedereen: van particulier tot vereniging of stichting, tot klein- of groot bedrijf, rekening houdend met ieders budget.


Contactgegevens
Buitenkade 21 E
4273 GP Hank
T: 06-12445295
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -