< Terug naar alle leden

Naber Bedrijfshuisvesting Branche: Bedrijfshuisvesting, Makelaardij

Bedrijfsomschrijving

Naber Bedrijfshuisvesting is een multifunctionele en marktgerichte onderneming, actief in de commerciële vastgoed: kantoren, winkels, industrieel vastgoed, herontwikkeling, nieuwbouw en vastgoedbeleggingen. Ons 'full service' NVM-kantoor richt zich met de diensten verhuur en verkoop, taxatie, projectinitiëring en consultancy op de traditionele bedrijfsmakelaardij.

Regionale speler
De kracht van Naber Bedrijfshuisvesting zit 'm in een grote verbondenheid met de regio. We bewegen ons actief binnen de regio Tilburg, zowel in ondernemerskringen als bij gemeenten. Omdat al onze medewerkers woonachtig zijn in Tilburg en hier dus ook onze roots liggen, bestaat ook nog eens een persoonlijke en maatschappelijke binding met de regio. Dit alles resulteert in een gigantisch netwerk waarmee wij voortdurend op de hoogte zijn van alle marktbewegingen in met name Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Marktleider
Hoewel Naber Bedrijfshuisvesting het sterkst vertegenwoordigd is in de regio Tilburg, kent onze dienstverlening geen grenzen. Met onze kennis en ervaring bezetten we leidende posities in de gekozen regio en marktsegmenten. Naber Bedrijfshuisvesting mag zich dan ook met recht (én trots!) marktleider noemen in de aan- en verhuur van kantoren, winkels en bedrijfsruimten.

De kracht van Naber Bedrijfshuisvesting zit 'm in een grote verbondenheid met de regio.


Contactgegevens
Spoorlaan 400
5038 CG Tilburg
T: 013-5400700
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -