< Terug naar alle leden

EKlegal, advocaat in arbeidsrecht Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

EKlegal is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht. EKlegal stelt zich graag op als professionele pro-actieve sparringpartner voor ondernemers en particulieren, waarbij een persoonlijke aanpak, inlevingsvermogen en praktische oplossingen voorop staan.

EKlegal is opgericht door Emmie van de Venn-Koppens. Emmie heeft jarenlange ervaring als advocaat op het gebied van het arbeidsrecht. Na haar studie aan de Universiteit Leiden was Emmie werkzaam bij Houthoff Buruma advocaten in Den Haag en Rotterdam, op de sectie arbeidsrecht en verzekeringsrecht. In 2005 maakte zij de overstap naar Delissen Martens advocaten in Den Haag, waar zij zich verder specialiseerde in het arbeidsrecht. Emmie was daar grondlegger van de sectie arbeidsrecht, en stond in het bijzonder werkgevers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren bij.

In 2016 startte Emmie haar eigen kantoor EKlegal, gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Emmie blijft binnen haar eigen kantoor werkzaam als advocaat arbeidsrecht, waarbij de focus ligt op het bijstaan van ondernemers/werkgevers.

Emmie heeft de Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht afgerond. Daarnaast is Emmie lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda
‘s-Hertogenbosch en de Vereniging van Haagse Arbeidsrecht Advocaten. Zij publiceert ook regelmatig over actuele onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht.


Contactgegevens
Willemsplein 2
5211 AK Den Bosch
T: 073-8508870
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -