< Terug naar alle leden

Helga Meijer / Geestdrift Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Alle kennis en creativiteit die ik tijdens mijn loopbaan heb opgedaan wil ik inzetten om ondernemers en bedrijven te laten groeien en ontwikkelen. Ik ga door, waar anderen afhaken en blijf volharden tot het doel bereikt is. ‘Nee’ is voor mij geen optie. Ik zie kansen waar anderen deze over het hoofd zien. Vanuit passie en ondernemerschap richt ik mij vol overgave op uitdagingen die door het bedrijfsleven geboden worden.

Business focus binnen 4 expertise-gebieden: Interim als Manager c.q. Directeur, Productlancering, PR en Social Media.

Vanuit mijn kennis en ervaring is het mijn oprecht doel om u als ondernemer te laten groeien. Op helgameijer.com vindt u meer informatie over mijzelf, mijn drijfveren en de mogelijkheden om dat doel te bereiken. Ik help u graag!

GEESTDRIFT - Social Media bureau

Bij GEESTDRIFT staat creativiteit en consistentie voorop. Zo blijft jouw bedrijf continue online onder aandacht. Wij garanderen online zichtbaarheid in de juiste doelgroepen.

Met onze Social Media pakketten bieden we duidelijkheid vooraf en word je volledig online ontzorgd. In samenwerking met jouw bedrijf ontwikkelen we een Social Media strategie waarbij we jouw online doelstellingen afstemmen op de juiste Social Media kanalen. Wij zijn de content makers, dus laat het werk aan ons over! Wij zorgen voor zichtbaarheid van jouw bedrijf. Je kunt een keuze maken uit 3 verschillende pakketten en aanvullende mogelijkheden.

Wij richten ons op het “out of the box” bedenken, maken, verzamelen en verspreiden van relevante content voor bedrijven op een strategische en varierende wijze. Wij willen dat jouw bedrijf online gaat stralen! Onze aanpak is gestructureerd, altijd met focus op het maximale resultaat te behalen.

Voor ons geen opgave, want wij doen het met liefde en plezier voor jouw bedrijf.

Check de mogelijkheden via: https://geest-drift.nl


Contactgegevens
Bredaseweg 490
5036 NB Tilburg
T: 06-54987440
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000