< Terug naar alle leden

AVD Trading / Assessoir.nl Branche: Lifestyle en retail, Mode

Bedrijfsomschrijving

Met liefde voor eyecatchers, uniciteit, mode, accessoires, digital marketing én ondernemen dat komt allemaal samen in Assessoir. ‘Daarom durfde ik het aan om met dit mooie nieuwe bedrijf in het diepe te springen.’

Eigen stijl
‘Ik hou van kleurrijk, frivool, eigenwijs en gedurfd. Met waardering voor een goede kwaliteit en een product dat met veel liefde, zorg, aandacht en de mooiste materialen, ambachtelijk is vormgegeven. Dat zijn criteria die ik meeneem in mijn inkoop elk seizoen!’

Assessoir mediterrane showstoppers
Uniciteit, kwaliteit en onderscheidenheid: dat is waar assessoir voor staat. Daarom vind je op mijn website de meest exclusieve tassen, jassen, jurken en accessoires met die heerlijke, elegante mediterrane flair. Wanneer je de naam met frans elan over de tong laat rollen dan hoor je ‘á ce soir’, wat ‘tot vanavond’ betekent. Dé cue om je klaar te maken voor een stijlvolle cocktailparty of chic feest, een inspirerend soiree of een spannend rendez-vous.

Look and feel exclusive
Vol zelfvertrouwen acte de presence geven en bewonderend worden nagestaard gaat vanzelf met de showstoppers van kooreloo, chica, ayios, zoya en ames bags. De items van assessoir versterken jouw persoonlijkheid en accentueren je karakter.

Kooreloo
De ambachtelijk gemaakte, unieke tassen die ontwerpster Lila Karr met behulp van oude weeftechnieken creëert, sieren de internationale catwalk én zijn nu ook voor jou bereikbaar. Door elk design schemert eeuwenoude traditie, eindeloze creativiteit en elegantie. Het echte geheim schuilt echter in de details van de tas en de rijke binnenwereld. Deze is metaforisch voor de kracht van vrouwelijkheid, dynamiek, diversiteit en evolutie. Met een ontwerp van Kooreloo heb je niet alleen een tas in handen, je houdt een betekenisvol kunstwerk vast.

Chica
Bij het toscaanse artisanale label chica is handgemaakt niet slechts een duidende term: het is hun levensfilosofie. Elke ontwerp is overgoten met liefde, aandacht en toewijding. Die speciale ingrediënten geven elk design additionele waarde. Tezamen resulteert dit in originele en exclusieve accessoires.

Ayios
Ayios betekent in het grieks ‘gezegend’ en ‘adoreren’. Precies het gevoel dat wij hebben bij het voeren van deze collectie die uitsluitend bestaat uit one of a kind items. De halo boven de letter a in het logo symboliseert de cirkel van licht en universele liefde. Licht, mode en kunst komen samen in de eigenzinnige collectie van dit artistieke label van stamatia barlama uit athene. De quotes op de kleding zijn geïnspireerd op bijbelse teksten, bij ayios draait alles om geloof en liefde.

Zoya
Ben jij een echte woman of today, jong van hart en weet jij luchtigheid en speelsheid te waarderen dan is het griekse label zoya een schot in jouw moderoos. Perfecte schnitte, internationale allure, hoogstaande kwaliteit, gratie, vrouwelijkheid en vooruitstrevendheid kenmerken het dna.

Ames the bags
De creatieve geest achter het tassenmerk ames is de ontwerpster lia manjorou. Ames betekent in oud grieks ‘labyrint’ en dit verklaart direct haar liefde voor de zo kenmerkende patronen. Haar elegante collectie weerspiegelt oog voor detail, waardering voor natuurlijke materialen en liefde voor ambacht.

Assessoir blijft voortdurend nieuwe fashion parels van eigenzinnige designers aan haar collectie toevoegen. Zodat jij verzekerd bent van een exclusief item, passend bij jouw eigen stijl en persoonlijke signatuur. Niet voor niets is ons credo: look & feel exclusive. Altijd, in elke omstandigheid, met liefde.


Contactgegevens
Gasthuisring 49
5041 DR Tilburg
T: 06-22605696
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -