< Terug naar alle leden

My Motivation Insights Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Een kleurenprofiel wordt ingezet om snel en betrouwbaar zelfinzicht te krijgen. Het wordt gebruikt bij persoonlijke ontwikkeling, coaching en werving & selectie. Wanneer de profielen bij elkaar worden gebracht geeft het inzicht in de teamsterktes en -zwaktes.

Met een online vragenlijst worden de dieper gelegen drijfveren naar boven gehaald. Deze worden vertaald naar een persoonlijke kleurenprofiel, waarbij iedere kleur staat voor een verschillende waarde. Het profiel laat zien hoe iemand naar de wereld kijkt. Waar hij/zij energie van krijgt en wat de valkuilen zijn.

My Motivation Insights is ontwikkeld door Unilever. Het ontbreken van een persoonlijk rapport, een niet gevalideerde vragenlijst en de hoge prijs waren redenen om een eigen kleurenprofiel te creëren. Wat dit middel onderscheid is het meten van de kleur turkoois. Turkoois is de kleur van nu, maatschappelijk verantwoord is een veel besproken onderwerp voor zowel personen als organisaties. Tevens plaatst My Motivation Insights mensen niet in een hokje. Daarnaast is het tarief competitief. Namelijk €54,50 excl. BTW per profiel.

Waarom een kleurenprofiel of een teamsessie inzetten?
- Vind de baan die niet voelt als werk
- Haal het maximale uit jezelf, verleg je grenzen
- Wordt een inspirerende manager
- Leer collega’s beter begrijpen met gevolg minder frictie en een betere sfeer
- Efficiënter samenwerken en meer resultaat bereiken

Rondom diverse onderwerpen zoals communicatie, feedback geven en leiderschap zijn programma’s ontwikkeld die in een dag (deel) ingezet kunnen worden. Er zijn meer dan 50.000 Profiles gemaakt. Wij werken samen met Jumbo • Tennet • Bol.com • Twijnstra Gudde • Ziekenhuis Gelderse Vallei • EFMI • Universiteit Utrecht • Gemeente Amsterdam • Windesheim.


Contactgegevens
Valkenierslaan 358
4834 CP Breda
T: 076-8892244
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: -
Jaaromzet: -