< Terug naar alle leden

Vitaliteitsgroep Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

De VitaliteitsGroep heeft een groot landelijk netwerk dat zich richt op de kwaliteit van de dienstverlening met betrekking tot stress en burn-out t.b.v. het bedrijfsleven.

De VitaliteitsGroep is in januari 2017 opgericht door de eigenaar Pieter van Aalst. Ondernemen is hem met de paplepel ingegoten! Zijn ouders hadden een onderneming en al op jonge leeftijd was hij al aan het helpen, en hij vond het heerlijk om te helpen. Het heeft Pieter onder andere gemaakt wie hij nu is! Zijn intrinsieke motivatie om mensen met psychische schade zoals een burn-out echt goed te helpen was en is groot.

Helaas is er voor deze groep mensen maar weinig draagvlak in de brede zin van het woord om echt te helpen, iets betekenisvols. Noch is er echt begrip voor de situatie waarin zij zich begeven. Er wordt vanuit diverse hoeken gesproken over het huidige systeem in Nederland dat vooral geldgedreven is en niet goed werkt. Het is hoog tijd om hier veranderingen in aan te brengen.

Binnen De VitaliteitsGroep is een groot netwerk ontstaan, met allemaal gelijkgestemde en gemotiveerde specialisten, om juist deze groep mensen zonder wachttijden op een efficiënte en effectieve manier de hulp te kunnen bieden die ze zo enorm hard nodig hebben.


Burn-out herstel - (preventieve) coaching - psychische letselschade - post-covid herstel - culturele verschillen - executive trajecten - workshops & lezingen - inrichten van een eigen vitaliteitscentrum


Contactgegevens
Hoevestein 19 c
4903 SE Oosterhout
T: 088-2010500
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 80
Jaaromzet: -