< Terug naar alle leden

Mirian Rutten Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Welkom! Mijn naam is Mirian Rutten. Ik werk met fysieke en energetische coaching om cliënten zich weer bewust te laten worden van zichzelf, hun lichaam, hun kracht en hun omgeving. Dat kunnen zowel managers en MT’s van bedrijven en instellingen zijn als zzp’ers of (hoogbegaafde) particulieren. Daarnaast geef ik opleidingen en workshops aan begeleiders van kinderen en jongeren.

Juist mensen die hun hoofd veel gebruiken, druk zijn met gedachten, scenario’s en oorzaak-gevolg-vragen, kunnen het contact verliezen met hun lichaam, hun eigen energie en de interactie met de energie van een ander. Het negeren van je eigen lichaamsgevoel kan ertoe leiden dat je vastloopt, omdat je de overtuigingskracht mist om gehoord en gezien te worden.

Fysiek werk klinkt wellicht een beetje vaag, maar het is uitermate praktisch, concreet en doelgericht. Met een uitgekiende en persoonlijke combinatie van verschillende methodes help ik mensen zich bewust te worden van hun lichaam, van waar ze (letterlijk) staan en van wat ze aan non-verbale signalen uitzenden. Door het verbinden van lijf, hart en hoofd wordt het fysieke, emotionele en mentale bewustzijn vergroot. De resultaten daarvan zijn betere communicatie, hogere prestaties en minder stress.


Contactgegevens
Terburghtweg 116
5061 LJ Oisterwijk
T: 06-51175420
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -