< Terug naar alle leden

Mirian Rutten Coaching en Training Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Als je manager bent én hoogbegaafd, heb je andere uitdagingen dan andere managers. Hoogbegaafde managers zien hun eigenschappen vaak als valkuilen. Terwijl het juist ook kwaliteiten (kunnen) zijn. Wil jij leren hoe je deze eigenschappen beter kunt inzetten als manager? Dan heb ik de juiste training voor jou! Kijk op mijn website voor meer informatie: www.mirianrutten.nl

Ik heb ook een training voor managementteams. Ieder team is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom wil je mensen in hun kracht zetten. Door hen te laten doen waar ze goed in zijn. Hoe je dat doet, leer je in mijn training voor MT-leden. Je gaat ervaren wat jij zelf kunt doen om je team weer goed te laten functioneren. Zie ook de video hieronder.

Mijn naam is Mirian Rutten, coach, begeleider en opleider, gespecialiseerd in hoogbegaafde managers. Ik geef trainingen (ook voor verschillende erkende organisaties zoals De Baak) en ook individuele coaching op maat.

Ik werk met fysieke coaching om jou je (weer) bewust te laten worden van jezelf, je lichaam en de non-verbale signalen die je uitzendt. De sessies zijn praktisch, concreet en doelgericht. Met verschillende methodes gaan we je lijf, hart en hoofd met elkaar verbinden om je fysieke, emotionele en mentale bewustzijn te vergroten. De resultaten daarvan zijn betere communicatie, hogere prestaties en minder stress.

Wil je meer weten? Je mag me altijd bellen: 06 - 511 75 420.


Contactgegevens
Sprendlingenstraat 54
5061 KN Oisterwijk
T: 06-51175420
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -