< Terug naar alle leden

HeartHealth Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Hoe oud ben jij van binnen?
Je interne leeftijd wordt bepaald door de kwaliteit van je vaten en de aanwezigheid van belangrijke bouwstoffen. Gelukkig is je Interne Leeftijd te verlagen door je leefstijl aan te passen als deze te hoog blijkt te zijn. Bij HeartHealth kun je je snel en pijnloos laten testen: meten is weten.

Doorbloeding
Hoe beter je doorbloeding, hoe beter je gezondheid. Via het bloed worden belangrijke bouwstoffen door heel je lichaam vervoerd en afvalstoffen afgevoerd. Een belangrijke functie van het bloed is het vervoeren van zuurstof. Zuurstof is nodig om spieren en organen te laten werken.
Als je een beschadiging in je lichaam hebt, dan treedt er een ontstekingsreactie op. Afweerstoffen (het leger) vecht tegen indringers terwijl de reparatie gestart wordt (de bouwploeg). Hoe beter de doorbloeding, hoe sneller de beschadiging kan genezen. Deze reactie treedt zowel bij wondjes als bij veel ziektes op.

Vermoeidheid
Als je vaten vernauwd zijn, stroomt het bloed er minder goed doorheen. Hierdoor is er minder aanvoer van bouwstoffen en minder afvoer van afvalstoffen. Dit veroorzaakt vermoeidheid. Daarbij is je afweer minder, waardoor je kwetsbaarder wordt voor ziektes. Als je snel moe bent, kost het meer energie om te gaan bewegen, waardoor de kans groot is dat je te weinig beweging krijgt. Dit is weer nadelig voor de doorbloeding: er ontstaat al snel een vicieuze cirkel.

“De HeartHealth gezondheidstest was de eye opener die ik nodig had om mijn leefgewoonten aan te passen. Ik voel mij veel fitter en pak weer vaker de fiets voor een boodschap. Heerlijk om die frisse wind in je gezicht te voelen”

Gezondheidstest
De HeartHealth persoonlijke gezondheidsmeting. Door je te laten testen weet je of je vaten nog voldoende elastisch zijn en of er vernauwingen aanwezig zijn. Daarnaast testen we of je tekort hebt aan bepaalde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Meten is weten. Als je weet wat er aan de hand is, dan kun je er iets aan doen. Daarom worden de resultaten besproken en krijg je leefstijladvies mee. Als je je na 8 weken nogmaals laat testen, kun je zien wat het resultaat is van het aanpassen van bepaalde leefgewoonten. Waarschijnlijk voel je het verschil al, maar het is prettig om bevestiging en bewijs te hebben.

Als jij wilt weten hoe oud je van binnen bent en hoe je je interne leeftijd kan verlagen, neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.


Contactgegevens
Helvoirtseweg 171
5263 EC Vught
T: 06-50605142
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -