< Terug naar alle leden

Defakto Webdesign Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

Defakto zorgt voor praktische, doordachte websites voor ondernemers en organisaties. Defakto is de onderneming van Multimedia Ontwerper Frank Bogaard. Dankzij een technische én creatieve achtergrond is Frank de brug tussen ontwerp en techniek. Praktische oplossingen, passend bij úw onderneming. Wij geloven dat de boodschap beter overkomt als de vorm klopt met de inhoud. Het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke WordPress websites is onze specialiteit.

Het internet ontwikkelt zich snel. Daarom kiest Defakto er bewust voor een flexibel team te houden. Ons team bestaat uit vaste co-workers en partners. We maken slim gebruik van tools houden van een gestructureerde werkwijze.

ONZE MISSION STATEMENT
Stilstand is achteruitgang en daarom is de online wereld een perfecte werkplek voor ons. Hier gelden geen grenzen en zijn er continue interessante ontwikkelingen.

Omdat we geloven in een wereld zonder grenzen werken we met een internationaal en locatie-onafhankelijk team zonder contact met de locale communities te verliezen.


Contactgegevens
Eerste Straatje van Best 3
5211 XH Den Bosch
T: 085-4012572
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -