< Terug naar alle leden

de Coachtrain Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Bewust worden - Keuzes maken - Handelen

De Coachtrain is de grondlegger van het Waarden Bewust Ondernemerschap. De coaches en adviseurs van de Coachtrain begeleiden organisaties en hun medewerkers die met een duidelijke koers voor ogen verder willen ontwikkelen.

Waarden Bewust Ondernemen (WBO) staat voor een nieuw soort ondernemerschap, waarbij iedereen binnen een organisatie mee kan doen. Bedrijven die aan de hand van hun kernwaarden handelen en communiceren, zijn in staat om passende ontwikkelingskeuzes te maken. Juist in een continue veranderende maatschappij, blijkt het succes van een organisatie direct verband te houden met de meerwaarde en creativiteit die gezamenlijk geleverd wordt. WBO vormt in onze ogen een ideale basis hiervoor.

ONZE MISSIE EN VISIE

Wij willen zoveel mogelijk organisaties en hun medewerkers in de gelegenheid stellen om gebruik te maken van de voordelen van het Waarden Bewust Ondernemerschap, uiteraard optimaal afgestemd op de eigen koers, mensen en middelen. Wij vinden het belangrijk dat alle mensen binnen een organisatie zelf verantwoordelijk kunnen zijn voor individuele en gezamenlijk ontwikkeling.


Contactgegevens
Schootsestraat 14
5616 RD Eindhoven
T: 06-33031450
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -