< Terug naar alle leden

Wout Monseurs Branche: Bedrijfshuisvesting, Kantoorinrichting

Bedrijfsomschrijving

Bij Wout Monseurs kunt u terecht voor losse kantoormeubelen of een complete kantoorinrichting, maar u vindt er ook printers & multifunctionals, kantoorartikelen en de toekomstige inrichting van uw kantine of vergaderruimte. Kies uit de mooiste design kantoormeubelen om uw kantoorgebouw een professionele en stijlvolle uitstraling te geven. Wout Monseurs in Breda heeft al ruim 50 jaar ervaring met projectinrichting. Bekijk een greep uit onze ruime collectie online of neem een kijkje in onze showroom. We adviseren u graag op het gebied van ergonomische kantoormeubelen en andere kantoor oplossingen.

Ergonomische kantoorinrichting
Bij Wout Monseurs kiest u altijd voor een ergonomische kantoorinrichting. Al onze bureaustoelen zijn namelijk ergonomisch verantwoord. Onze luxe bureaustoelen zien er dus niet alleen mooi uit, ze zijn ook beter voor uw gezondheid en ergonomie! Ons hoogwaardig ergonomische kantoormeubilair is gemakkelijk in hoogte instelbaar: ideaal voor medewerkers met een vaste plek, maar ook handig voor mensen met een flexwerkplek. De meubels kunnen namelijk handmatig of volledig elektrisch met een geheugen worden versteld in hoogte. Eén druk op de knop en uw bureau staat weer precies ingesteld naar uw lichaam.

Lunchruimte inrichten
Niet alleen voor kantoormeubelen kunt u bij ons terecht maar ook voor het stijlvol inrichten van een lunchruimte. Kantine meubelen die we aanbieden zijn onder andere klaptafels, comfortabele kuipstoelen en barkrukken. Ook is het mogelijk om ons een lunchruimte te laten inrichten die dienst kan doen zowel als een kantine als ook een vergaderruimte. Stapelbare stoelen voor makkelijke opberging, uit- en inklapbare tafels die dienst doen als eettafels, vergadertafels en zelfs mogelijke flexwerkplekken, uw kantine inrichten op de beste manier kunt u met een gerust hart aan Wout Monseurs overlaten!

Inrichten vergaderruimte
Heeft u hulp nodig bij het inrichten van de vergaderruimte? Neem een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom in Breda. Hier vindt u al onze luxe vergaderstoelen en ronde, vierkante en zit-sta vergadertafels. Ook hier is het mogelijk om een ‘hybride’ vergaderruimte te creëren, een vergaderruimte welke meerdere functies heeft.

Projectinrichting Breda
Wout Monseurs in Breda verzorgt voor u een professionele projectinrichting met design kantoormeubels. Benieuwd naar verhalen van onze klanten? Laat u inspireren. Bekijk snel onze projecten. We hebben onder andere gemeenten, scholen en kantoren geholpen met projectinrichting. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee. Of het nu gaat om één ergonomische bureaustoel of om een complete kantoorinrichting.


Contactgegevens
Goeseelsstraat 37
4817 MV Breda
T: 076-5200020
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1960
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -