< Terug naar alle leden

Patrick van Berkel

Eigenaar bij Beltmaster

Stuur contactverzoek LinkedIn

Beltmaster Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Om uw bedrijf in beweging te houden, is ook Beltmaster continu in beweging. We zoeken altijd naar nieuwe technieken, oplossingen en materialen, om uw transportonderdelen nóg slijtvaster te maken. Elke oplossing is dus uniek; geen machine is immers hetzelfde.

Beltmaster levert transportbanden, vlakke riemen, modulaire banden, tandriemen en specials in de breedste zin van het woord. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de producten op locatie te monteren.

Of het nu gaat om grote of kleine projecten, wij zorgen voor een snelle en efficiënte uitvoering van elke opdracht. Door een mix van jarenlange ervaring, vakmanschap en flexibiliteit garanderen wij het resultaat dat u als klant van ons verlangt.

Onze voornaamste kracht ligt in de omgang met klanten, hiermee onderscheiden wij ons. Wij denken altijd met de klant mee en bieden steevast expertise, snelheid en bovenal een klantvriendelijke benadering.

Bent u geïnteresseerd in onze uitgebreide mogelijkheden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan het overzicht van onze diensten op deze website of neem contact met ons op!


Contactgegevens
Jules de Beerstraat 48
5048 AH Tilburg
T: 013-4637606
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -