< Terug naar alle leden

Amacom, The Amazing Company Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

The Amazing Company. Dat klinkt als een buitengewoon bedrijf. Dat zijn we natuurlijk ook. Maar we staan wel met beide voeten op de grond. Want dromen is mooi, maar dromen komen alleen uit als je wakker blijft. Toch begon het ooit met een droom: klanten voorzien in alle grote (A-)merken consumentenelektronica en wit- en bruingoed.

Die droom startte in 1999 met het allereerste pakketje vanuit de woning van Theo Engels in Schijndel. Die woning werd al gauw ingeruild voor een prachtig bedrijfspand. Nu gevestigd in ’s-Hertogenbosch met daarnaast nog een vestiging in Rosmalen en een extern warehouse in Hedel. En met succesvolle dochterondernemingen als Megami, Gezamenlijk Voordeel en Quecom.

Een 77 inch OLED-tv, de nieuwste keukenmachine of een bluetooth speaker. Amacom verzorgt de dagelijkse inkoop, verkoop en distributie voor kleine en grote e-tailers en retailers in de Benelux. Ondersteund door ons eigen persoonlijke online bestel- en informatiesysteem Quecom.

Natuurlijk. We geven het direct toe: onze producten zijn overal te koop. Daarvoor hoef je echt niet bij Amacom te zijn. Maar zoek je een fulfilment partner voor wie geen vraag te gek is? Waar mensen werken die je gewoon kunt bellen en waar je altijd langs mag komen? Die je blijft verbazen en die alles voor je doet? Dan kies je voor Amacom!
We blijven groeien. Toch proberen we voor het grootste gemak klein te blijven, en zijn we nog altijd hetzelfde warme familiebedrijf zoals in onze beginjaren. Dat kan alleen met de juiste mensen. Betrokken en bevlogen. Een jong team dat er echt álles voor doet om ieder pakket op tijd op de juiste plek te krijgen. Als je wilt zelfs binnen vijf uur.

We zijn een team van echte aanpakkers. Want onze verantwoordelijkheid stopt niet als een pakket de deur uit is. Die stopt pas als jij als klant 100% tevreden bent. Bij iedere bestelling en bij ieder pakket geven wij een snufje van onze paarse magie mee. Onzichtbaar en ontastbaar, maar wel wat Amacom amazing maakt.


Contactgegevens
De Tweeling 24 A
5215 MC Den Bosch
T: 073-5430775
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1999
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000