< Terug naar alle leden

Ruud van Mil

Bike Specialist bij Louis Verwimp

Stuur contactverzoek LinkedIn

Louis Verwimp Branche: Lines Of Business, Groothandel

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een gespecialiseerde groothandel in fietsen, onderdelen en accessoires en leveren al sinds 1970 uitsluitend aan de fietsvakhandel in de Benelux.

Als totaalleverancier brengen wij 24.000 verschillende artikelen op de markt met een enthousiast team van 48 medewerkers.

Onze merken
Louis Verwimp BV brengt onder andere een aantal fietsmerken exclusief op de markt. Die hebben met elkaar gemeen dat ze optimale kwaliteit combineren met een aantrekkelijke prijsstelling.

Het zijn sterke merken waarmee dealers in hun winkel het onderscheid kunnen maken en hun klanten een interessant aanbod kunnen doen.

48 WERKNEMERS
Louis Verwimp BV kenmerkt zich door een team aan trouwe medewerkers, die zich dag in dag uit inzetten om klanten en relaties zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn.

1970 OPGERICHT
Sinds de oprichting in 1970 heeft Louis Verwimp BV zich gemanifesteerd als een betrouwbare leverancier en partner van de vakhandel in de Benelux.

24.000 ARTIKELEN
De range aan producten, die Louis Verwimp BV als one-stop-shop voor de vakhandel op de markt brengt, is opgebouwd uit een omvangrijke keur van 24.000 verschillende artikelen.


Contactgegevens
De Vest 21
5555 XL Valkenswaard
T: 040-2041515
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1970
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -