< Terug naar alle leden

Joris Raaijmakers

Stuur contactverzoek LinkedIn

JAMwerkt Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

We are The Fresh Force

JAM
[ djem ]

Wij zijn JAM, een groep van 27 young professionals met een missie: andere studenten, starters en young professionals helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt.

Because we’ve all been there: het zoeken van een bijbaan naast onze studies, een fulltime baan tijdens een tussenjaar of een gave startersfunctie nadat wij onze diploma’s in ontvangst hadden genomen. Allemaal gevallen en opgestaan, maar uiteindelijk ervan geleerd. Deze kennis en ervaring heeft ons als team bij elkaar gebracht en nu staan wij klaar om anderen te helpen bij het vinden van hún nieuwe uitdaging.

Het verhaal van JAM
JAM, van origine een Bladels familiebedrijf, is opgericht op 1 maart 2012 door Miranda, Ruud en Martijn Schippers. Zij zijn hun ondernemersavontuur gestart met het streven om jong talent een kans te geven op de arbeidsmarkt.

Sinds 1 juli 2021 is JAM overgenomen door Trixxo, een Belgische uitzendorganisatie uit Hoeselt. Daarbij is afgesproken dat JAM als apart label blijft fungeren. De lijn die de Schippers familie ooit heeft ingezet, wordt momenteel gecontinueerd door een MT team wat bestaat uit Joris Raaijmakers, Steven Spooren, Tessy van Asperdt en Erik van den Snepscheut.

Onze kernwaarden:
- Samen groeien
- Nuchter met een zachte G
- Ondernemende mentaliteit
- Wij zijn de doelgroep


Contactgegevens
Freddy van Riemsdijk 28
5657 EE Eindhoven
T: 040 - 3400222
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -