< Terug naar alle leden

Michiel Klaver

Manager Operations bij Dajo International

Stuur contactverzoek LinkedIn

Dajo International Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Dajo International uit Tilburg bestaat sinds 1979. We zijn specialist in rubber- en kunststofproducten bestemd voor afdichtingen, demping, thermische- en akoestische isolatie, bescherming, geluidsabsorptie en filtering.

Met inmiddels ruim 20 medewerkers, heeft Dajo de kennis en ervaring met materialen die u zoekt. Met zeer diverse rubber- en kunststofproducten produceren wij (een deel van) uw oplossing.

Werkwijze
dreamstime_s_14325142 Over ons - WerkwijzeKenmerkend voor Dajo is de oplossingsgerichte aanpak die leidt tot klantspecifieke maatwerkoplossingen. Of het nu gaat om rubber, kunststof, schuimen, vilt of laminaten: Dajo stelt uw wens centraal en denkt mee in uw ontwikkelingstraject of komt met een passend nieuw ontwerp. Door onze eigen CAD afdeling, komen wij snel tot een goed eindresultaat.

Dajo is veel meer dan alleen een producent; veel opdrachtgevers zien Dajo als co-maker en probleemoplosser voor de juiste prijs.

Dajo

- adviseert over design, materiaalkeuze, lijmsoorten en verwerkingsprocessen;
- ontwerpt door eigen CAD en produceert een breed scala, klantspecifieke producten;
- beschikt over een modern productie apparaat, ook voor prototypes en kleine series;
- levert via haar eigen transportafdeling, ook lean en JIT op basis van raamcontracten.

Kortom: Dajo is de leveringspartner die uw organisatie ontlast en ontzorgt.

One-Stop-Shop
Onze klanten profiteren van ons One-Stop-Shop concept, waarmee Dajo u vanaf de eerste vraag tot en met de levering en service terzijde staat.

Kwaliteit
17 KwaliteitDajo heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit geeft ons de gelegenheid een voortdurend proces van verbeteringen te hanteren binnen onze organisatie en is een filosofie die door heel het bedrijf wordt gedragen.

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Klanttevredenheid staat hierbij voorop.

Het hele traject van binnenkomende grondstoffen, productie, voorraadpositie, sampling en uitgaande goederen wordt voortdurend gecontroleerd, vastgelegd en waar nodig verbeterd.

Dajo werkt aan certificering volgens IATF16949:2016 om aan toenemende vraag uit de automotive te voldoen. In praktijk leveren we al veelvuldig volgens methoden en standaarden die daarvan deel uitmaken, zoals met PPAP op alle levels.

Logistiek
10_glarefilter LogistiekDoor directe communicatie met onze klanten, warehousing en sterke logistiek, voldoen wij aan de eisen en wensen van onze klanten met betrekking tot voorraden, verpakking en transport.

Wij leveren producten op order, uit voorraad, of volgens bepaalde forecasts.

Op klantwens verpakken en etiketteren wij volgens uw specificatie (ook neutraal verpakt). Dit bespaart u handling en ondersteunt uw interne logistiek. Naast normaal transport, verzorgen wij ook spoedtransporten en Just-In-Time leveringen – op afroep of volgens schema – en dragen zo bij aan Lean manufacturing en het voorkomen van onnodige voorraad bij onze klanten.

De gehele logistiek verzorgen wij graag voor u, vanaf ontwerp van gereedschappen tot aan levering van het goedgekeurde product in de juiste hoeveelheid en verpakking op de juiste tijd en plaats!


Contactgegevens
Castorstraat 15
5047 RC Tilburg
T: 013-5046670
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1979
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -