< Terug naar alle leden

Prince Projecten Branche: Bedrijfshuisvesting, Vastgoed

Bedrijfsomschrijving

Prince Projecten heeft zich volledig toegelegd op het sturen en realiseren van complexe ruimtelijke (her)ontwikkelingsprojecten. Zowel binnen- als buitenstedelijk.

ONZE DIENSTEN
Advisering, Projectmanagement, Gebiedsontwikkeling, Verkoopmanagement en Vastgoedontwikkeling. Bij elk onderdeel staat de wens van onze opdrachtgevers voorop. In overleg met de opdrachtgever bepalen wij op welke wijze onze ervaring wordt ingezet

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken. Onze projecten zijn veelal terug te vinden in de zuidelijke helft van het land. Zo zijn onze projecten onder andere te vinden in Zuid- Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Gelderland.

GEBIEDSONTWIKKELING
Het zijn multifunctionele opdrachten waarbij sprake is van integrale gebiedsontwikkeling, inclusief aanleg van het openbare gebied. PRINCE overziet het hele speelveld en is in staat om eindverantwoordelijkheid te dragen voor alle facetten van de gebiedsontwikkeling.

VASTGOEDONTWIKKELING
Vanuit de specialisatie in de begeleiding van integrale gebiedsontwikkelingen heeft PRINCE zich doorontwikkeld als volwaardig partner in vastgoedontwikkeling. PRINCE kan dit voor eigen risico uitvoeren, of als gedelegeerd opdrachtgever namens de initiatiefnemer.

ADVIES
Op basis van jarenlange ervaring in de voorbereiding en realisatie van projecten, is PRINCE in staat om op alle aspecten van vastgoed- en gebiedsontwikkeling te adviseren. Het doel is altijd om tot een advies te komen dat realistisch en praktisch uitvoerbaar is.

PROJECTEN
Zowel binnen als buiten stedelijk is PRINCE partner in advies, ontwikkeling en management. Met een jarenlange ervaring schakelt Prince Projecten tussen initiatief, strategie, planvorming, ontwerp, financiën en realisatie in opdracht van verschillende opdrachtgevers.

ONZE KRACHT
De belangen zijn vaak groot, hetzelfde geldt voor onze betrokkenheid. Het is onze kracht om alle partijen in een project op één lijn te krijgen door een combinatie van bewezen deskundigheid en tegelijk onbevangen enthousiasme.

ONS TEAM
We zijn meer dan een team van experts. Door onze gedeelde passie voor het werk, leveren wij enkel het beste resultaat.

ONZE OPDRACHTGEVERS
We leveren diensten voor verschillende organisaties en instanties. De diversiteit en complexiteit van de opdrachten zorgt ervoor dat wij ons in de meest uitdagende situaties op ons gemak voelen.

ONZE KWALITEITEN
Bij Prince draait alles om mensen en hun talenten. Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling.


Contactgegevens
Sportweg 12
5037 AC Tilburg
T: 013-4673100
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -