< Terug naar alle leden

Lincy Braks

Mede-eigenaar bij De HR Club

Stuur contactverzoek

De HR Club Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn de HR club en wij ondersteunen en adviseren op het gehele spectrum van HR. Onze HR consultants helpen jou bij het uitvoeren van de HR werkzaamheden. Dit doen ze bij jou op kantoor zodat ze jouw organisatie echt leren kennen. Heb jij bijvoorbeeld moeite met het aantrekken en vinden van goed personeel? Onze consultants weten precies hoe ze dit moeten aanpakken. Of kan jij wel wat hulp gebruiken bij jouw personeelsadministratie? Ook dan staan wij voor jou klaar. Wil je graag hulp op alle gebieden van HR? Ook dat is mogelijk, onze consultants kunnen ook jouw gehele HR overnemen. Wij hebben een speciale scan ontwikkeld om te kijken hoe ervaren jouw bedrijf is op het gebied van HR.

Onze diensten
Bij de HR club bieden wij het gehele spectrum diensten van HR aan. Jij bepaalt zelf welke diensten je graag van ons af wilt nemen. Dit kunnen alle diensten zijn, meerdere diensten zijn of een specifieke dienst. Weet jij niet precies welke diensten jouw bedrijf kan gebruiken omdat je HR pas net aan het opstarten bent? Ook daar helpen wij mee. In een dagdeel kunnen wij samen met jou precies in kaart brengen welke diensten jij kunt gebruiken. Benieuwd naar onze diensten? Wij hebben onze diensten ingedeeld in een aantal categorieën:

Recruitment & Employerbranding
de HR club
Ben jij op zoek naar meer of beter personeel voor jouw bedrijf? Dan ben je bij de HR club aan het juiste adres. Twee van onze diensten zijn namelijk specifiek gericht op het vinden, aantrekken, selecteren en behouden van personeel. Met onze recruitment dienst gaan wij actief voor jouw bedrijf op zoek naar nieuw personeel. Dit doen wij door diverse technieken te gebruiken. Onze Employer branding dienst houdt zich daarentegen juist bezig met de uitstraling van jouw bedrijf, zowel intern als extern. Hierdoor behoudt je het juiste personeel en trek je ook die mensen aan die écht bij jouw bedrijf passen.

HR-administratie
de HR club
Ben jij op zoek naar iemand die jou kan helpen op het gebied van HR-administratie? Bij HR komt zoals je wellicht wel weet best wat administratie kijken. Onze HR professionals helpen jou daar bij. Wij maken een onderscheid tussen twee ”soorten” HR administratie. Enerzijds alles met betrekking tot de personeelsadministratie, anderzijds alles met betrekking tot salarisadministratie. Natuurlijk kan je ons ook inzetten voor beide soorten administratie, wij helpen jou er graag mee! Meer informatie over de diensten vind je door onderstaand op lees meer te drukken! Natuurlijk kan je ook direct contact opnemen, dan vertellen wij er meer over.

HR advies
Personeelszaken zijn door wet- en regelgeving vaak erg complex. Heb je advies nodig binnen je bedrijf of jouw HR afdeling over een HR vraagstuk? Onze professionals hebben veel ervaring en werken bij diverse klanten. Wij kunnen een sparringpartner voor je zijn op dit gebied, maar ook een gespecialiseerde HRM-adviseur. Wij denken oplossingsgericht met jou mee in iedere situatie. Voor elk HR vraagstuk kan je bij ons terecht. Wij zullen je volledig ondersteunen en met je mee kijken. Indien het nodig is schakelen we, altijd in overleg, externe partijen in om het beste resultaat te behalen. Wij hebben diverse partners met wie wij samenwerken bij bepaalde vraagstukken. We denken graag met je mee.

HR-gezondheid
de HR club
Wil jij ook dat jouw personeel vitaal en gezond door het leven gaat? Dat snappen wij! Bij de HR club kunnen wij jou helpen met de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Daarnaast kunnen wij ook helpen met verzuim. Bijvoorbeeld door het in kaart brengen van jouw verzuimpercentage of het in kaart brengen van diverse verzuimcases. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer informatie over de diensten vind je door onderstaand op lees meer te drukken! Natuurlijk kan je ook direct contact opnemen, dan vertellen wij er meer over.

Onze werkwijze
Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Onze medewerkers werken bij jou op kantoor. Hierdoor leren ons medewerkers jouw bedrijf echt kennen en worden ze écht collega’s van jouw medewerkers. Daarnaast bepaal je bij ons zelf van welke diensten je gebruik wilt maken. Wanneer je een klein bedrijf hebt kan het zijn dat je iemand nodig hebt die de gehele HR gaat doen. Wellicht heb jij al een HR afdeling, maar mist er nog een specialisme zoals employer branding. Ook bepaal jij zelf hoeveel uur jij onze consultant nodig hebt. Bijvoorbeeld iemand die een halve dag per week komt helpen bij de personeelsadministratie of iemand die vier dagen in de week komt helpen met de werving & selectie. Jij bepaalt, wij ontzorgen!


Contactgegevens
Amerikastraat 7
5232BE Den Bosch
T: 0413-399566
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -