< Terug naar alle leden

JL Mag Rare-earth Co Europe Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

JL Mag Europe is een internationaal bedrijf dat zich richt op het bieden van een volledig geoptimaliseerde magnetische oplossing aan haar klanten: hightech magnetische materialen, geavanceerde magnetische systemen en vooral volledige klantenondersteuning. Ons kantoor is gevestigd in Schijndel, Nederland, ca. 20 km van Eindhoven ("brainport" van Nederland).

We bieden onze klanten alle voordelen van wereldwijde inkoop, met behoud van het comfort van lokale inkoop: gemakkelijke communicatie op het moment dat het u uitkomt, betrouwbare logistiek en opslag, en directe technische ondersteuning.

De JL Mag Group heeft productiefaciliteiten op het gebied van prototyping, kleine series en serieproductie van gesinterde NdFeB technische magneten en magneetsystemen. In Schijndel doen we alleen enkele montages op locatie.

JL Mag Europe heeft een open en transparante no-nonsense cultuur.
Dit weerspiegelt zich ook in onze manier van zakendoen.

Wilt u gebruik maken van onze expertise of aanvullende informatie over onze mogelijkheden of samenstellingen? We komen graag in contact!

Design ontwikkeling
Om onze klanten van het best mogelijke advies en technologische service te kunnen voorzien, probeert ons Technology Center, samen met het technologiecentrum van onze fabriek in China, nieuwe oplossingen te vinden voor klantuitdagingen zoals; de ontwikkeling van nieuwe magnetische materialen, nieuwe coatings en lijmtechnologieën, of compleet nieuwe productietechnieken.

Klantenservice
Zit je al in de engineeringsfase? Onze ingenieurs kunnen onze klanten ondersteunen met advies hoe ze tot het meest geoptimaliseerde magnetische ontwerp kunnen komen.

Technische service
In ons Technology Center beschikken we over ultramoderne apparatuur voor het bepalen van magnetische en fysische eigenschappen van magneten en magneetsystemen. Deze expertise draagt ​​bij aan het helpen van klanten tijdens de ontwikkelingsfase van projecten.

Om de ontwikkeling van nieuwe producten tot een succes te maken is het van belang rekening te houden met het effectief en efficiënt produceren en assembleren van alle onderdelen, bij voorkeur in een vroeg stadium van de projecten. Onze afdeling Engineering is gespecialiseerd in het helpen bij het (her)ontwerpen van uw magneetsysteem voor een optimale fabricage en montage.

Met een lange en brede ervaring in het ontwikkelen van productiemethoden en -processen, productie van prototypes, kan ons hoogopgeleide en ervaren personeel snel produceren, van enkele proefmonsters tot kleine series.. waardoor het voor u mogelijk wordt om de ontwikkeltijd te verkorten en het juiste product te produceren vanaf het begin. Ook dit bespaart tijd en geld. Met onze ervaring in het ontwerpen en produceren van assemblagegereedschappen, -methoden en -processen zijn we ook goed gepositioneerd om hightech magnetische systemen te produceren tegen concurrerende prijzen.


Contactgegevens
Mademe Curieweg 15
5482 TL Schijndel
T: 073-5441050
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000