< Terug naar alle leden

Betonindustrie Elshout Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Bliksembeveiliging
BV Betonindustrie levert een compleet pakket voor bliksembeveiligings installaties. Van particuliere woningen met rieten daken tot bedrijfspanden, ziekenhuizen en industriële projecten. Niet alleen voor de externe beveiliging, maar ook voor de internebeveiliging van apparaten, machines en computers bieden wij de oplossing. Een oplossing die rekening houdt met uw wensen en voldoet aan de geldende normen.

Aardingstechniek
BV Betonindustrie heeft ook een uitgebreid assortiment voor aardingsinstallaties. Of het nu gaat om een ringleiding in de grond of fundatie, het aarden van portalen langs snelwegen of andere kunstwerken, het aanbrengen van een aardingsnetwerk in hoogspanningsstation of telecomsites.
Wij bieden de complete oplossingen, conform de geldende normen.

Installatietechniek
Door gebruik te maken van diverse kabelleveranciers kunnen wij u niet allleen de kabel leveren maar ook adviseren omtrent kabelschoenen en/of andere persverbinders in combinatie met het juiste gereedschap.
Behalve industriële kabelschoenen leveren wij ook de kortsluitvaste uitvoering. Tevens maken wij op klantenspecificaties kabels op maat en worden deze afgewerkt met tules en/of krimpkous.


Contactgegevens
Albert Einsteinweg 19
5151 DK Drunen
T: 0416-370067
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: -
Jaaromzet: -