< Terug naar alle leden

Patricia Huijbers-Koenders

Personal Matchmaker bij High Quality Matching
Intuïtieve Personal Matchmaker met 12 jaar ervaring. Ik werk voor succesvolle, financieel onafhankelijke singles die hun leven op orde hebben, maar de juiste partner nog niet hebben gevonden ❤️

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook

High Quality Matching Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij HQM, waar exclusieve matchmaking voor het hoogste segment plaatsvindt. Ik ben Patricia, jouw personal matchmaker en de eigenaar van High Quality Matching. Mijn expertise ligt in het verbinden van succesvolle, financieel onafhankelijke singles die moeite hebben met het vinden van de juiste partner.

Met 11 jaar ervaring heb ik me gespecialiseerd in het topsegment, waarbij ik heel gericht en discreet zoek naar de perfecte match, zonder gebruik te maken van databases.

Wat belangrijk voor me is, is dat er een sterke klik is tussen jou en mij. Voordat we samen op zoek gaan naar jouw levenspartner, nemen we uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen.

VISIE
DISCRETIE
Jouw profiel wordt alleen door mij behandeld, en jouw anonimiteit is volledig gegarandeerd.

KWALITEIT
Ik richt me exclusief op succesvolle singles die volledig ontzorgd willen worden in hun zoektocht naar liefde.

PERSOONLIJK
Ik bied persoonlijke begeleiding en selecteer matches met zorg.

WERKWIJZE
Ik help jou bij het vinden van de ontbrekende puzzelstukjes in jouw leven, zodat je een partner vindt die echt bij je past. Onze eerste ontmoeting vindt plaats op een locatie naar jouw keuze.

Jouw persoonsgegevens worden met de hoogste discretie behandeld. Ik maak een selectie van potentiële matches op basis van jouw wensen en stel gedetailleerde beschrijvingen op. Na elke date evalueren we samen.

Als je wilt, kan ik je ook helpen met coaching en uiterlijke verbeteringen. Gedurende ons traject is er veel ruimte voor persoonlijk contact.


Contactgegevens
Kerkplein 16
6581AC Malden
T: 088-0226446
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -